comScore

Arsenal Arsenal

Arsenal - Dinamo Zagreb maçı özeti ve golleri

25 Kasım 2015, Çarşamba 00:11
Arsenal - Dinamo Zagreb maçı özeti ve golleri

Şampiyonlar Ligi'ne kabus gibi başlayan Arsenal sahasında Dinamo Zagreb'i 3-0'la geçti ve şansını son maça taşıdı

FutbolArena - Şampiyonlar Ligi F Grubunda Arsenal sahasında Dinamo Zagreb'i 3-0 yendi. 

İlk iki maçında Dinamo Zagreb'e ve Olympiakos'a yenilerek turu geçme şansını düşüren Arsenal daha sonra Bayern Münih'i ve son olarak sahasında Dinamo Zagreb'i yendi, puanını da 6'ya çıkarmış oldu. 
5. maçlar sonunda Bayern Münih 12 puanla lider ve gruptan çıkmayı garantiledi. 2. Olympiakos'un 9 puanı, 3. Arsenal'in 6 puanı ve sonuncu Dinamo Zagreb'in 3 puanı bulunuyor. 

Arsenal son hafta Olympiakos deplasmanına konuk olacak. Bayern Münih liderliği, Dinamo Zagreb de sonunculuğu garantiledi. Grupta sadece Olympiakos ile Arsenal'in yeri değişebilir. İlk maçı Arsenal sahasında 2-3 kaybetmişti. Şimdi Arsenal'in 2. olmak için rakibini deplasmanda 2 farklı yenmesi gerekiyor ya da 2-3'lük galibiyette ikili averajlar eşitleniyor ve genel averajda Arsenal üstün olduğu için turu atlayan taraf oluyor. 2-3 ve daha gollü tek farklı Arsenal galibiyetlerinde Arsenal tek golle de tur atlayabilecek. 

Arsenal - Dinamo Zagreb maçı özeti ve golleri



29. dakikada Mesut Özil, Alexis Sanchez'in ortasında kafayı vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. 33. dakikada bu kez Alexis Sanchez golü attı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. 2. yarının 69. dakikasında Alexis Sanchez tekrar sahneye çıktı ve farkı 3'e çıkardı. Maç da 3-0 sona erdi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!