comScore

Arsenal Arsenal

Roy Keane: 'Onlar anca selfie çeker'

02 Ağustos 2015, Pazar 23:28
Roy Keane: 'Onlar anca selfie çeker'

Manchester United'ın efsane kaptanı Roy Keane, Arsenallı oyunculara çarpıcı göndermelerde bulundu

FutbolArena Dış Haberler - Son 20 senede Manchester United ruhunu sahaya en iyi şekilde yansıtmış olan efsane kaptan Roy Keane'den her dönem hazetmediği Arsenal ile ilgili çarpıcı açıklamalar geldi.
 
Roy Keane yaptığı açıklamalarda Arsenal'ın Premier Lig Şampiyonluğu'nu kazanamayacağını çünkü Arsenal'da birçok oyuncunun şampiyonluktan çok 'selfie' çekilmeyi ve baklava şeklinde karın kası yapmayı öncelikli düşündüğünü söyledi.
 
Futbolculuk döneminde özellikle Arsenal kaptanı Patrick Vieria ile saha içerisinde hatta koridorlarda ettiği kavgalar sebebiyle Arsenallılar tarafından nefret edilen bir oyuncu olan Keane sözlerine şu şekilde devam etti,
 
" Arsenal kadrosunda gerçekten kaliteli oyuncular var. Keza sahaya karakterlerini yansıtan oyuncular da var. Ancak bu oyuncuların yanı sıra birkaç oyuncu var ki, onların aklı fikri 'selfie' çekilmekte yahut karın kaslarını geliştirip, baklava desenli kaslarını fotoğraflamakta. Premier Lig'de nasıl şampiyon oluruza kafa yormak yerine kaslarını göstermek, 'selfie' çekilmek yahut saçlarına nasıl tasarım vermeleri gerektiği konularıyla meşguller. "

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!