comScore

Arsenal Arsenal

Arsenal forvetine SÜRPRİZ isim

18 Nisan 2014, Cuma 13:09

Transfer listesini yavaş yavaş oluşturmaya başlayan Arsenal'da, teknik direktör Wenger forvet bölgesine son olarak sürpriz bir ismi daha dahil etti.

FutbolArena - Bu sezon şampiyonluk iddialarının erken yitmesinden dolayı tüm dikkatlerini Şampiyonlar Ligi'ne katılım pozisyonu elde etmeye veren Arsenal'da yazınki transfer dönemi epey hareketli geçeceğe benziyor. Şimdiden transfer listesini hazırlamaya başlayan teknik direktör Arsene Wenger'in ise öncelikle hücum bölgesini güçlendireceği biliniyor.
 
Bu mevki için adı sayısız önemli oyuncuyla anılan Arsenal, kancayı Valencia forması giyen 20 yaşındaki İspanyol oyuncu Paco Alcacaer'e taktı. Bu sezon hem La Liga'da hem de Avrupa Ligi'nde görev aldığı maçlarda oynadığı futbol ve attığı gollerle dikkat çeken ve şimdiden Avrupa'nın önemli kulüplerinin listesine giren başarılı golcü için Arsenal 10 milyon Paundluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.
 
Özellikle İspanya alt yaş milli takımlarında attığı gollerle kalitesini ispatlayan Paco Alcacaer, bu sezon La Liga'da 18 maçta 6 gol, Avrupa Ligi'nde ise 10 maçta 7 gollük istatistiklere sahip.
 
Öyküm Kanbir
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!