comScore

Arsenal Arsenal

Balotelli için harekete geçildi!

18 Şubat 2014, Salı 14:11

Son günlerde adı sıkça Arsenal ile yan yana gelen Mario Balotelli için Arsene Wenger ilk resmi adım atmaya hazırlanıyor. 

FutbolArena - Milan'daki Balotelli krizi ayrılıkla sonuçlanacağa benziyor. Napoli karşılaşmasında taraftarın ırkçı söylemlerine maruz kalan ve oyundan alındıktan sonra kulübede göz yaşlarına hakim olamayan Balotelli'nin, Cuma günü Bologna'ya karşı attığı enfes golden sonra da herhangi bir sevinç gösterisinde bulunmaması dikkat çekmişti.

Milan'daki hayatından memnun olmadığı belirtilen ve yakın çevresine Haziran ayında takımdan ayrılmak istediğini söyleyen İtalyan golcü Mario Balotelli için Arsene Wenger harekete geçti. Daha önce Londra'da yıldız futbolcunun menajeriyle bir görüşme yapan İngiliz kulübü, artık ilk resmi adımı atmak ve önümüzdeki hafta İtalya'ya gidip Milan kulübü yetkilileriyle konuşmak istiyor.
Şimdi gözler Milan kulübüne çevrilmiş durumda. Geçen yaz Gareth Bale transferinden sonra Mario Balotelli için "Bale'dan iki kat daha fazla eder" ifadesinden sonra Arsenal kulübünden talep edecekleri bonservis ücreti merakla bekleniyor.

Öyküm Kanbir

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!