comScore

Arsenal Arsenal

Jose'den Arsenal yorumu..

14 Şubat 2014, Cuma 16:30

İngiltere Premier League ekiplerinden Chelsea'nin teknik patronu Jose Mourinho, Ada basınına çok özel açıklamalarda bulundu.

Premier League ekiplerinden Chelsea'nin başında bulunan Jose Mourinho, Ada'da günlerdir gündemi meşgul eden 'şampiyonluk yarışı' polemiğine bir yenisini ekledi.

Arsenal'ın uzun yıllardır süren kupa hasretinin sürekli gençliğe ve tecrübesiz oyunculara bağlanması hakkında konuşan Mourinho, "Arsenal, mevcut kadrosundaki oyuncuları yetiştirmek için çok uzun zaman harcadı. Ancak kadrodaki o isimler artık çocuk değiller, yetişkin oldular" dedi.

Aynı genç isimler ile uzun yıllar beraber çalışarak onları tecrübeli birer oyuncu haline getiren Arsenal'ın bu ekibe Mesut Özil, Santi Cazorla ve Per Mertesacker gibi fantastik isimleri ekleyerek büyük iş başardığını belirten Portekizli teknik adam, Arsenal'ın çok iyi bir takım olduğunu da vurguladı.

"DAHA ÖNCE YENDİK.."

İngiltere Federasyon Kupası'nda Manchester City ile oynayacakları maça da değinen deneyimli teknik adam, "Kupada ciddi anlamda zor bir eşleşmemiz var. Ülkenin en iyi takımı ile deplasmanda oynayacağız ama daha önce onları iki defa mağlup ettik" şeklinde konuştu.

Chelsea'nin, Manchester City karşısında aldığı galibiyetlerin itibarsızlaştırılması hakkında da iddialı konuşuan Mourinho, "Son galibiyetimizde Fernandinho ve Agüero oynamadı dediler ancak ilk yendiğimiz maçta iki isim de sahadaydı." dedi.

TERRY VE MİLLİ TAKIM ÜZERİNE..

Daha önce milli takımı bıraktığını açıklayan tecrübeli oyuncu John Terry'nin, Roy Hodgson tarafından Brezilya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'na çağrılmaması hakkında da kısa bir açıklamada bulunan Jose Mourinho, bu konunun konuşulmasının zaman kaybı olduğunu ve kararın Roy Hogdson'a ait olduğunu belirtti.

Futbolcularının milli takımlarda forma giymesinden rahatsızlık duymadığını hatta mutlu olduğunu söyleyen Mourinho, Terry gibi bazı özel ve önemli oyuncuların yalnızca kulüplerinin başarısına odaklanmasından da ayrıca memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Sporx


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!