comScore

Vitoria Setubal Sporting Lisbon maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? (Sporting Lisbon-Vitoria Setubal)

05 Ocak 2016, Salı 17:21
Vitoria Setubal Sporting Lisbon maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? (Sporting Lisbon-Vitoria Setubal)

Portekiz Premier Lig karşılaşmasında Vitoria Setubal sahasında Sporting Lisbon ile karşılaşacak. Sporting Lisbon Vitoria Setubal maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Karşılaşmanın kanal, saat ve zaman bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Portekiz Premier Lig büyük rekabete sahne olacak. Vitoria Setubal, kendi saha ve taraftarı önünde Sporting Lisbon karşısında galibiyet peşinde! Vitoria Setubal Sporting Lisbon maçı ne zaman, saat kaçta? Vitoria Setubal Sporting Lisbon maçı hangi kanalda izlenebilecek? İşte detaylar.


Vitoria Setubal Sporting Lisbon maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?


Portekiz Premier Lig oynanacak Vitoria Setubal Sporting Lisbon maçı 06 Ocak 2016, Çarşamba günü saat 22:15'da başlayacak. Kıyasıya rekabetin yaşanacağı mücadele Nesine TV kanalı ekranlarından naklen yayınlanacak.
Vitoria Setubal Sporting Lisbonmaçı öncesinde FutbolArena editörleri tarafından sizlere özel olarak hazırlanan bazı bilgiler şu şekilde:

- Vitoria Setubal son 10 resmi maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.
- Vitoria Setubal son maçında Braga ile karşılaştı ve karşılaşma 1 - 1 bitti.
- Vitoria Setubal son 10 resmi maçında toplamda 15 gol atarken, kalesinde ise 11 gol gördü.
- Sporting Lisbon son 10 resmi maçta 8 galibiyet, 0 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.
- Sporting Lisbon son 10 resmi maçında toplamda 22 gol atarken, kalesinde ise 11 gol gördü.
- Sporting Lisbon son maçında Porto ile karşılaştı ve karşılaşma 2 - 0 bitti.
- İki takım arasında oynanan son 10 maçta, Vitoria Setubal 0, Sporting Lisbon ise 0 kez kazandı. 0 maç ise beraberlikle sonuçlandı.
- İki takım arasında oynanan son maç V.Setubal 1-2 Sporting Lisbon şeklinde sonuçlandı.

Vitoria Setubal ile Sporting Lisbon arasındaki maçlar



Vitoria Setubal ile Sporting Lisbon arasında yapılan tüm maçlarda Vitoria Setubal 25 galibiyet alırken, Sporting Lisbon 84 galibiyet almış ve 29 karşılaşma beraberlikle sonuçlanmış.

Evinde Vitoria Setubal

Vitoria Setubal misafirliğinde yapılan maçlarda ise Vitoria Setubal 19 galibiyet alırken, Sporting Lisbon 31 galibiyet almış ve 19 karşılaşma beraberlikle sonuçlanmış.


Vitoria Setubal Sporting Lisbon maçının muhtemel 11'leri

Vitoria Setubal: Lukas Raeder, Ruben Semedo, William Alves, Ricardo Dani, Ruca, Fabio Pacheco, Andre Horta, Hyun-Jun Suk, Joao Costa, Vasco Costa, Andre Claro.

Sporting Lisbon: Rui Patricio, Joao Pereira, Paulo Oliveira, Naldo, Jefferson Nascimento, Joao Mario, William Carvalho, Adrien Silva, Matheus Pereira, Islam Slimani, Bryan Ruiz.

Portekiz Premier Lig mücadelesi Vitoria Setubal Sporting Lisbon maçının tüm detaylarına sitemizden ulaşabilirsiniz. Karşılaşma öncesinde analizler, takımlar hakkında güncel haberler ve maç sonunda mücadelenin önemli anlarının değerlendirmesi sizleri bekliyor!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!