comScore

Kocaelispor 6-1 Arnavutköy Bld maç özeti ve golleri

29 Kasım 2015, Pazar 15:42
Kocaelispor 6-1 Arnavutköy Bld maç özeti ve golleri

Bölgesel Amatör Lig 12. Grup'ta Kocaelispor, İsmetpaşa stadında konuk ettiği Arnavutköy Belediye'yi 6-1 mağlup etti.  
 

FutbolArena - Bölgesel Amatör Lig 12. Grup'ta Kocaelispor fırtınası esmeye devam ediyor. Arnavutköy Belediye'yi 6-1 mağlup eden Körfez ekibinde galibiyetten çok mücadeleye yine taraftarlar damgasını vurdu. Maçı izlemeye gelen 12 bin Kocaelispor taraftarı İsmetpaşa stadında tam anlamıyla karnaval havası yaşattı. 

Kocaelispor 6-1 Arnavutköy Bld maç özeti ve golleri
Kocaelispor 35. dakikada Oğuzhan Türkmen ile perdeyi açtı. 41'de Sinan Pektemek skoru 2-0'a getirdi ve ilk devre bu skorla tamamlandı. Kocaelispor fırtınası ikinci yarıda da devam etti. 48'de yine sahneye çıkan Oğuzhan Türkmen skoru 3-0'a getirdi. 54'te Burak Süleyman, 67'de Sefa Narin ile skor 5-1 oldu. Arnavutköy Bld'nin tek sayısı 75'te Sinan Pektemek'in kendi kalesine attığı golle geldi. Müsabakaya noktayı koyan isim Oğuzhan Türkmen oldu. Kocaelispor, Arnavutköy Belediye'yi 6-1 yenerek liderliğini sürdürdü. 

Kocaelispor taraftarı yine tarih yazdı

Köklü taraftar kültürü ile Türkiye'nin önde gelen ekiplerinden olan Kocaelispor, Süper Lig ekiplerinin çoğunu geride bıraktı. BAL 12.grupta lider olan yeşil siyahlı takım bugün oynadığı Arnavutköy maçını tam 12 bin taraftar önünde oynadı. İsmetpaşa Stadı'nda oynanan mücadelede tribünler tamamen dolarken bu sezon Süper Lig'de oynanan 114 karşılaşmanın 88'inde yani %81'inde bu taraftar sayısına ulaşılamadı. Sadece 26 mücadelede (%19) 12 bin taraftar sayısına ulaşılırken, PTT 1.Lig'de de bu sezon 3 karşılaşma dışında bu taraftar sayısına ulaşılamadı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!