comScore

Engin İpekoğlu, Eyüp Arın'la buluştu

14 Kasım 2015, Cumartesi 15:10
Engin İpekoğlu, Eyüp Arın'la buluştu

danaspor'un 2 yıllık anlaşmaya vardığı Engin İpekoğlu açıklamalarda bulundu.

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un 2 yıllık anlaşmaya vardığı Engin İpekoğlu, "Takımı bulunduğu konumdan daha yukarılara nasıl taşırız onun muhasebesini yapacağız" ifadesini kullandı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, İpekoğlu, Osman Yereşen Tesisleri'ni kulüp basın sözcüsü Bülent Uzel ile ziyaret edip, tesisleri gezdi.

Burada açıklamada bulunan İpekoğlu, Adanaspor'u daha yukarı taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Kendilerinden önceki teknik ekiple bilgi alışverişi yapacaklarını da bildiren İpekoğlu, şunları kaydetti:

"Adanaspor'u bulunduğu konumdan daha yukarılara nasıl taşırız onun muhasebesini yapacağız. Eyüp Arın hocamızla oturup konuşacağız. Onunda bu bağlamda katkısı olacaktır. Takımın mevcut oyuncu kalitesi iyi durumda. Hedefimiz her zaman için yukarı olacaktır ancak hedefi belirleyecek olan futbolculardır. Ligde yeteri kadar uzun bir süre çalıştığımı düşünüyorum. Takım savunmasının çok iyi yapılması gereken bir ligdeyiz. Bizi atağa taşıyacak mevcut oyuncu kalitesi de takımımızda var. Eksikleri belirleyip bu doğrultusunda çalışmalarımızı yapacağız."

"Futbol kentine" geldiğini vurgulayan İpekoğlu, "Camiamızın beklentileri olduğunun da farkındayım. Taraftarlarımızın bizim arkamızda durması ayrı bir güç katacaktır. Onlardan isteğim bizim yanımızda olmaları" şeklinde açıklamada bulundu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!