comScore

Fatih Terim, Çek Cunhuriyeti maçı öncesi konuştu

09 Ekim 2015, Cuma 19:03
Fatih Terim, Çek Cunhuriyeti maçı öncesi konuştu

Fatih Terim Çek Cumhuriyeti maçı öncesi basın toplantısında soruları yanıtladı.

FutbolArena - Ay-Yıldızlıların Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı maç öncesi Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim basın toplantısında konuştu.

İşte Fatih Terim'in sözleri
Fatih Terim sözlerine, Nobel ödülü alan Aziz Sancar'la takım olarak gurur duyduklarını ifade ederek başladı. 

Hollandalı bir gazetecinin Hollanda - Kazakistan maçının Türkiye maçından önce oynanmasıyla ilgili sorduğu soru üzerine Fatih Terim, "Kazakistan - Hollanda maçının bizden önce oynanmasının bu seviyelerde bir önemi olduğunu düşünmüyorum. İsterlerse Hollanda bizden önce bizim maçın sonucuna göre oynasın. Son zamanlarda hocanız başka, siz başka... Oyunun başka taraflarını düşünüyorsunuz. Biz bunları düşünmüyoruz" dedi. 
Fatih Terim, Hollanda'nın başarısızlığının sürpriz olup olmadığıyla ilgili bir soruya, "Biz Hollanda'yı ilk maçta elimizden kaçırdık, Huntelaar'ın kafasına çarpan topla son dakikada tesadüfi bir gol yedik. İkinci maçta da zaten 3-0'lık bir galibiyet aldık. Fakat tabii Hollanda'nın bu durumda olması beklenmiyordu" ifadelerini kullandı. 
Fatih Terim kalan iki maçta alınabilecek 6 puan olduğunu ve bu 6 puana talip olduklarını vurgularken, "6 puan hedefimiz ama en azından 4 puanı alacağız ve eleme maçı oynamaya hak kazanacağız" dedi. 

Hollanda Teknik Direktörü Blind'e gönderme!
Fatih Terim, Yardımcı antrenörlükten, Teknik Direktörlüğe yükselen Hollanda teknik direktörü Blind ile ilgili göndermede bulundu. "Hollanda Teknik Direktörü, Çek Cumhuriyeti maçından sonra, İzlanda teknik direktörünü de arar mı?" sorusuna "Bu daha önce karşılaştığım bir durum değil. Pek hoşnut olduğumu söyleyemem. Bu kadar kupa kazanmış bir Teknik Direktör olarak, bu gibi durumları 1. adamlara yakıştıramadım, bu gibi sözler daha çok 2. adamlara yakışıyor. Herhalde Hollanda hocası yavaş yavaş alışacaktır 1. adamlığa" şeklinde konuştu. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!