comScore

Eyüp Arın: 'Zoru başardık'

21 Eylül 2015, Pazartesi 14:21
Eyüp Arın: 'Zoru başardık'

Adanaspor'un teknik direktörü Eyüp Arın açıklamalarda bulundu.

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un teknik direktörü Eyüp Arın, ligde Balıkesirspor ile oynadıkları karşılaşmada 10 kişi kaldıklarını, güçlü rakipleri önünde skorda dengeyi sağlamayı başardıklarını söyledi. 

Arın, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, 3-3 berabere biten Balıkesirspor maçını değerlendirdi. 

Balıkesirspor'un Süper Lig'den geçen yıl düştüğünü, PTT 1. Lig için iyi bir ekip oluşturduklarını anlatan Arın, şöyle konuştu: 

"Düşüncelerimizi sahaya yansıtmada biraz sıkıntı yaşadık. Hem sahalarında oynamaları hem de ilk yarıda rüzgarı arkalarına alarak başlamanın verdiği bir coşkuyla maça çok iyi başladılar. Bu arada bir direkten dönen topları bir de golleri var. İki farkla geriye düşmemize rağmen oyuncu grubumuz maçı bırakmadı. Tekrar dengeyi sağladık, skoru eşitledik, hatta öne geçme fırsatı yakaladık."

İkinci yarıya eksik başladıklarını hatırlatan Arın, "Sahada müthiş bir özveriyle mücadele eden bir oyuncu grubumuz vardı. Gerçekten zoru başardılar. Balıkesirspor gibi bir takıma karşı hem 10 kişi kalarak, hem de geriden gelerek skorda dengeyi sağlamak önemli bir başarı" dedi. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!