comScore

Adanaspor'da galibiyet sevinci

15 Eylül 2015, Salı 13:47
Adanaspor'da galibiyet sevinci

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın: "3 haftadır taraftarlarımıza galibiyet sevinci tattıramamıştık. Son maçta bu sevinci tattırmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, Denizlispor karşısında alınan 3 puanla, 3 haftalık galibiyet hasretine son vermenin mutluluğunu yaşıyor.

Teknik direktör Eyüp Arın, yeni transfer Mahmut Temür'le düzenlediği basın toplantısıyla Denizlispor maçını değerlendirdi. Maçta baştan sona iyi oynayan tarafın kendileri olduğunu belirten Arın, rakip takımın son dakikalardaki baskılı oyunuyla 1 gol bulduğunu ancak maçtan galip ayrılan tarafın Adanaspor olduğunu dile getirdi.

Havanın sıcak olmasına rağmen fair-play ruhuyla takımlarını destekleyen taraftarlara teşekkür eden Arın, şunları kaydetti:

"3 haftadır taraftarlarımıza galibiyet sevinci tattıramamıştık. Son maçta bu sevinci tattırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hepsine teşekkür ediyorum. Zor günümüzde bize destek olan taraftarımıza, medyamıza, başkanımıza teşekkür ediyorum. (Seyircinin az olması konusunda) Bu camiada başarılıysan varsın değilsen yoksun. Başkanımın beni getirmemeye çalışmasının nedeni buydu aslında. Tökezlemeye başladığın an taraftarın eleştiri dozu artıyor. Ben, bu takımın başarısını herkesten çok isteyen birisiyim. Sadece bu takımın hocası değil bu takımın altyapısından yetişmiş bir taraftarı ve oyuncusuyum da."

Takım olarak hedeflerinin hala üst sıralar olduğunu dile getiren Eyüp Arın, "Alınan kötü sonuçlardan sonra bu hedefimizden şaşmış değiliz. Bu lig, her an her şeyin değişebileceği ve her takımın her takımı yenebileceği bir lig. Bu nedenle hedeflerimizden taviz vermeden devam etmeye özen göstereceğiz" diye konuştu.

Takımın yeni transferi Mahmut Temür ise takıma adaptasyon sürecini çabuk atlattığını ve Mersin İdmanyurdu ile yapılan ilk hazırlık maçıyla sahada kendini gösterdiğini belirterek, şunları söyledi:

"İyi bir kamp dönemi geçirdim. Fiziksel açıdan bir eksiğim yoktu. Sadece maç eksiğim vardı. Oynadığım bu iki maçla da bunu atlattığımı düşünüyorum. Mersin İdmanyurdu'nda oynarken bir boşluğa düşmüştüm. Üzerimdeki baskı çok fazlaydı ve beklentileri yüzde 100 karşılayamadım. Ancak yeni takımımda üzerimdeki bu ölü toprağını atacağıma inanıyorum."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!