comScore

Galatasaray, Lombaerts ile ilgileniyor iddiası

19 Haziran 2015, Cuma 12:00
Galatasaray, Lombaerts ile ilgileniyor iddiası

Belçika gazeteleri, Galatasaray'ın Belçika Milli Takımı'nın ve Zenit'in defans oyuncusu Nicolas Lombaerts'ın menajeri ile bugün masaya oturacağını iddia etti.

Belçika basını, Galatasaray'ın Belçika Milli Takımı'nın ve Zenit'in stoperi Nicolas Lombaerts ile anlaşmak üzere olduğunu yazdı. Futbolcunun menajerinin bugün İstanbul'da Galatasaraylı yetkililerle görüşeceği bildirildi. Galatasaray'ın Lombaerts ile ciddi şekilde ilgilendiği ifade edilirken, Everton ve Valencia'nın da futbolcu için devrede olduğu aktarıldı.

Lombaerts'ın 8 yıllık bir Rusya macerası sonrasında yeni bir heyecan aradığı ve bu yüzden Galatasaray'a sıcak baktığı da ifade edilirken, transferin önündeki en büyük engelin Rus kulübünün istediği 15 milyon Euro'luk bonservis bedeli olduğu söylendi.
TOM DE SUTTER DA TÜRKİYE YOLUNDA

Club Brugge forveti Tom De Sutter'ın da önümüzdeki sezon Türkiye'de forma giyebileceği aktarıldı. 29 yaşındaki forvet oyuncusu, son UEFA elemelerinde Beşiktaş'a karşı iki maçta da gol atmış ve Siyah-beyazlıların elenmesinde büyük rol oynamıştı. Türkiye'den Bursaspor, Beşiktaş ve Galatasaray'ın Tom De Sutter ile ilgilendiği öne sürüldü.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!