comScore

Samsun kendi evinde güzel

28 Mayıs 2015, Perşembe 20:57
Samsun kendi evinde güzel

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda Barış Şimşek'in yönettiği karşılaşmayı ev sahibi Samsunspor 5-1 kazanarak rövanş maçı öncesi büyük avantaj yakaladı.

Seyircisininde desteğini alarak maça çok hızlı başlayan Samsunspor, 24. dakikada Hasan Kılıç'ın golüyle maçta 1-0 öne geçti. Baskılı oyununu ilk yarı boyunca devam ettiren ev sahibi ekip, 34. dakikada Chico Ofoedu ile farkı ikiye çıkarttı. Samsunspor, devreninin bitimine iki dakila kala 43. dakikada M'Billa Etame'nin golüyle soyunma odasına 3-0 önde girdi.
 
Samsunspor, karşılaşmanın ikinci yarısında etkili başladı. Karadeniz ekibinde Chico Ofoedu, 66. dakikada kendisinin ikinci takımının ise dördüncü golüne imza attı. Albimo Alanyaspor, 72. dakikada Timuçin Aşcıgil ile skoru 4-1'e getirsede bu golden altı dakika sonra 78. dakikada M'Billa Etame ile farkı tekrar dört'e çıkarttı ve skor 5-1 ev sahibi ekibin lehine oluştu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Samsunspor, play-off yarı final ilk maçını 5-1 kazanarak rövanş maçı için çok büyük avantaj yakaladı.
 
Play-off'ta yarı final rövanş maçı 1 Haziran Pazartesi günü Alanya'da oynanacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!