comScore

Karadağ-Rusya maçı tam iki kez tatil edildi

27 Mart 2015, Cuma 21:56
Karadağ-Rusya maçı tam iki kez tatil edildi

Karadağ-Rusya Avrupa Şampiyonası eleme maçı önce 1. dakikada, ardından 67. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tam iki kez tatil edildi. 

FutbolArena Dış Haberler - Karadağ-Rusya Avrupa Şampiyonası Eleme maçı 18. saniyede Rusya kalecisi Akinfeev'in başına isabet eden yabancı madde nedeniyle karşılaşma durdu.

Akinfeev yabancı maddenin başına isabet etmesinin ardından yerde kaldı ve sağlık görevlileri sahaya girdi. Akinfeev'in oyuna devam edemeyeceği işaret edilince Rusya'nın teknik direktörü Capello da takımını sahadan çekmeye karar verdi  Deniz Aytekin ve iki takımın teknik heyeti soyunma odasına gitti. Önce tatil edildiği açıklanan karşılaşma bir süre sonra kaldığı yerden devam etti. Başına isabet eden yabancı maddeden dolayı yere yığılan Akinfeev'in ciddi bir durumu olmadığı ancak tedbir amaçlı hastaneye götürüldüğü öğrenildi.
Maçın ikinci yarısında ise 67. dakikada Deniz Aytekin'in verdiği penaltıya Karadağlı futbolcu ve taraftarlar büyük tepki gösterdi. Rusya, Shirokov ile penaltıyı kaçırdıktan 30 saniye sonra taç çizgisi kenarında iki takım futbolcuları birbirine girdi. Ardından Rusya kalecisi Lodygin arkadaşlarını çağırarak 'gelin gidelim' işareti yaptı ve Rus futbolcular taraftarlarını alkışlayarak soyunma odasına gittiler. Deniz Aytekin de maçı bir kez daha tatil etti. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!