comScore

Fatih Terimve Caner Erkin basın toplantısı düzenledi

27 Mart 2015, Cuma 18:31
Fatih Terimve Caner Erkin basın toplantısı düzenledi

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Hollanda maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

FutbolArena -  Hollanda ile karşılaşacak A Milli Takım'da Teknik Direktör FatihTerim ve  Caner Erkin basın toplantısı düzenledi.

Fatih Terim'in sözleri:


Ömer'in de aralarında olmasını istediğini belirten Terim "Ömer'in burada bizimle olmasını ben de çok isterdim. Zaten bu konuda niyetimi belli etmiştim ama olmadı. Yaşanan bu olayın takımımıza yansımaması için her şeyi yaptık. Ömer'in böyle bir hakkı var o da bu hakkını kullandı. Hakan da iyi bir çocuk. Oluyor bazen böyle şeyler. Gökhan da zaten 40 defa özür dilediğini söyledi." dedi.
Ardından Hollanda futboluna dikkat çeken Terim "Dünya üçüncüsü ile oynayacağız ve Hollanda futbolu denen bir şey var. Maçın ne kadar zor olduğunu buradan görebiliriz. Biz böyle anlarda refleks gösteriyoruz böyle bir huyumuz var. Grupta sadece İzlanda maçını kötü oynadık bunu da maçtan sonra söylemiştim. Oynadığımız futbolun karşılığı bulunduğumuz yer değil" şeklinde konuştu.

Gelen Emre Belözoğlu sorusu üzerine Hollanda maçı yerine maç dışı olayları konuşmalarının üzücü olduğunu belirten Terim "Emre'nin yaptıklarını tasvip etmiyorum. Geldiğinde de konuştuk bunları, söyledim ona. Ama ona yapılanlar da hoş değil. Emre'yi linç etmemize gerek yok, herkes hata yapıyor" dedi.

Bu sorunun ardından maç hakkındaki konuşmasına devam eden Fatih Terim, Hollanda'dan çekinmediklerini söyledi. Terim "Hollanda'nın dünyanın en önemli takımlarından olduğunu söylüyorum. Ama bu bizim ürktüğümüz, çekindiğimiz anlamına gelmiyor. Burada Hollanda ile oynamak kolay bir şey değil. Çok dikkatli olmalı ve zekice davranmalıyız. Kaybedeceğimiz çok fazla bir şey yok. Kaybedeceğimizi zaten çoktan kaybettik. Bu maçı kazanırsak bundan sonrası çok daha enteresan olacaktır. Bunun bir de Türkiye bacağı var." cümlelerini kullandı.

Caner Erkin'in sözleri:

Her maç için birlik ve beraberlik lazım. Bu bizim takımımızda hep vardı. Zaten Fatih Terim'in olduğu yerde bu bir eksik değildir. Bu takım birlik olduğu taktirde yenemeyeceği takım yoktur.

Hiçbir zaman kaybetmek aklımızdan geçmiyor. Buraya puan ve puanlar almak için geldik. İyi bir kamp süreci geçirdik ve buradan alnımızın akıyla çıkacağından eminim.

Kuralar çekildiğinde iki takımın grubu domine edeceği söylenmesine karşın mevcut puan durumunun sorulması üzerine Caner Erkin: "Tabii ki şu an sonuç itibariyle böyle bir durum var. Biz buraya puan ve puanlar almak için geldik. İnşallah yarın Hollanda'yı yendiğimizde her şey değişecek."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!