comScore

Emekli imam, Çaykur Rizespor için dua etti

27 Şubat 2015, Cuma 14:30
Emekli imam, Çaykur Rizespor için dua etti

Rize'de yerel bir televizyondaki dini programda konuşmacı olarak yer alan emekli bir imam, Süper Lig'de bu sezon evinde maç kazanamayan tek takım olan Çaykur Rizespor için Yeni Şehir Stadyumu'nda dua etti.

Bu sezon Rize Yenişehir Stadı'nda oynadığı 10 maçta 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Çaykur Rizespor, sahasında 286 gündür galibiyeti göremiyor. Çaykur Rizespor'un sahasındaki kötü gidişi yerel bir televizyon kanalında dini program yapan emekli imam Necati Hutoğlu ile program yapımcısı Orhan Yazıcılar'ı harekete geçirdi. Yenişehir stadyumuna gelen ikili takımın yarın oynayacağı Eskişehirspor maçını kazanması için dua etti.

Necati Hutoğlu duasında, "Rizespor'u iki cihanda aziz eyle. Daima Rize'yi sevindirecek sonuçlar almasını sağla. Rizespor'u utandırma. Futbolcuların geleceğini parlak eyle. Rize'nin galip gelmesini istiyoruz. Sen bunu bize nasip eyle. Eskişehirspor maçını Rize'nin galibiyeti ile sonlandır. Oyunculara kuvvet ihsan eyle. Futbolculara maçı kazanmalarını nasip eyle. Mevlam ülkedeki futbolcu kardeşlerimizi utandırmasın." ifadelerine yer verdi.
Hutoğlu duasını Çaykur Rizespor'un Eskişehirspor'u 2-0 yenmesini dileyerek okuduğu Fatiha Süresi ile tamamladı.



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!