comScore

Kezman'dan vatandaşına hem övgü hemde tavsiye

17 Şubat 2015, Salı 15:34
Kezman'dan vatandaşına hem övgü hemde tavsiye

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen ve futbolu bırakan Mateja Kezman, Anderlecht'te oynayan vatandaşı Aleksandar Mitrovic'i hem övdü hemde tavsiyelerde bulundu.

FutbolArena Dış Haberler - Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen ve futbolu bırakan Mateja Kezman, Anderlecht'te oynayan vatandaşı Aleksandar Mitrovic'i hem övdü hemde tavsiyelerde bulundu.

Belçika'da bulunan ve Westerlo-Genk, Anderlecht-Mechelen karşılaşmalarını tribünden takip eden Sırp yıldız, Anderlecht formasıyla gösterdiği performansla dikkat çeken Aleksandar Mitrovic hakkında konuştu. Mechelen önünde 2015 yılının ilk golünü kaydeden vatandaşından övgüyle benzeten Mateja Kezman, 20 yaşındaki futbolcuyu Didier Drogba'ya benzetti. Kezman: 'Müthiş yetenekli. Ceza sahasında çok etkili ve fizik gücü mükemmel. Adeta Drogba'yı andırıyor. O böyle oynamaya devam eder, sakatlıklar yaşamazsa birkaç yıl içerisinde Avrupa'nın daha üst noktalarında forma giyecektir' dedi. Mitrovic'i küçüklüğünden beri tanıdığını belirten Kezman: 'Mitrovic'i çok küçük yaşlardan beri tanıyorum. Belçika'da bence 2 sezon kalması yeterli olacaktır. Daha sonraki hedefi Premier Lig olmalı. Tabi bu benim görüşüm, Anderlecht ne düşünür, bilemem. Bonservis bedeli muhtemelen 10-15 milyon Euro civarında olacaktır' diyerek sözlerini noktaladı.
2013 yılında 5 milyon Euro karşılığında ülkesinin takımlarından Partizan'dan Anderlecht'e transfer olan Aleksandar Mitrovic, bu sezon çıktığı 23 resmi karşılaşmada 11 gol kaydetti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!