comScore

Bülent Arınç: "Yıldırım Demirören haddini bilsin, bu işi çözsün"

14 Şubat 2015, Cumartesi 23:20
Bülent Arınç:

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “özerk” olan TFF'nin Başkanı Yıldırım Demirören'e öyle bir laf etti ki tüm basın bu detayı kaçırdı. Arınç ifadesiyle Demirören'in “özerk” sıfatını resmen bitirdi.

FutbolArena Detay - Başkan Yardımcısı Bülent Arınç'ın TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e çağrısı her yerde “haddini bilsin” başlığıyla yayımlandı ama aslında bir önceki ifadesi siyasetten bağımsız “özerk” TFF ve başkanı için çok daha ağır. 

Arınç'ın o ifadesine neden olan olaysa şöyle:


Kuzey Kıbrıslı futbolcuların Türkiye BAL Ligi'ne bedelsiz transferlerini önleyemedikleri için Kıbrıs Rum Futbol Federasyonu'na üye olmak istediklerini açıklayan Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nun (KTFF) kararı tartışma yarattı. Sorunun çözülmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF), 45 gün süre tanıyan KTFF, herhangi bir gelişme olmadığı taktirde KOP'a üyelik başvurusu yapacak.
ARINÇ, DEMİRÖREN'E TALİMAT VERİR VE ÇÖZERİZ DEDİ

Kıbrıs Türk basını temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bu önemli konuya ilişkin soruya kameraların kapalı olduğu bölümde değindi. Bu olayın çözülmesi gerektiğini ifade eden Arınç, siyasetten bağımsız olan “özerk” TFF ve Başkanı için talimatla iş yaptırabileceğini açık açık ilan etti.

Arınç, “Demirören'e biz bu işi yaptırırız” dedi ve ekledi: “Haddini bilsin, bu işi çözsün”


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!