comScore

Albimo Alanyaspor'dan taraftarlarına çağrı

13 Şubat 2015, Cuma 19:20
Albimo Alanyaspor'dan taraftarlarına çağrı

PTT 1. Lig takımlarından Albimo Alanyaspor'un Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Bizi canı gönülden seven, iyi ve kötü günde takımı destekleyen cefakar taraftarlara ihtiyacımız var. Onları stada bekliyoruz" dedi.

Hasan Çavuşoğlu, Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde, gazetecilere yaptığı açıklamada, Samsunspor maçında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını ve bunu Adana Demirspor maçıyla telafi etmek istediklerini söyledi.

Teknik ekip, futbolcular ve yöneticiler olarak bu maça iyi hazırlandıklarını ifade eden Çavuşoğlu, "Önümüzde çok önemli bir maç var. Adana Demirspor maçına odaklandık. Yönetim, teknik ekip ve futbolcularla bu maça hazırlanıyoruz. Hafta sonu iyi bir maç olmasını ve galip gelmeyi umuyoruz" diye konuştu.

Taraftarlardan Adana Demirspor maçı için destek isteyen Çavuşoğlu, takımı kavgasız, küfürsüz destekleyen taraftarlara ihtiyaçları olduklarını belirtti. 

Tribünlere gelip küfür eden, takımın ceza almasına neden olanlara taraftarı istemediklerini vurgulayan Çavuşoğlu, "Böyle taraftara ihtiyacımız yok. Hatta onlara taraftar da demiyoruz. Bizi canı gönülden seven, iyi ve kötü günde takımı destekleyen cefakar taraftarlara ihtiyacımız var. Onları stada bekliyoruz" diye konuştu.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!