comScore

Dimitrios Giannakopoulos, takımını yaktı!

10 Ocak 2015, Cumartesi 22:23
Dimitrios Giannakopoulos, takımını yaktı!

Cezalı olduğu için kulüp başkanlığı görevini 3 aylığına başkasına devretmek zorunda kalan Panathinaikos Başkanı Dimitrios Giannakopoulos, ezeli rakipleri Olympiakos ile oynadıkları seyircisiz maçı tribünden izleyince takım hükmen mağlup ilan edildi.

Karşılaşmayı son saniyedeki smaç basketle 77-76 kazanan Panathinaikos karara çok sert tepki gösterdi. Giannakapoulos ligden ayrılma tehdidinde bulundu. Yunanistan Spor Mahkemesi, Yunanistan Kupası'nda Panathinaikos'un 77-76 kazandığı çeyrek final maçına itiraz eden Olympiakos'u haklı buldu. Panathinaikos karşılaşmayı Esteban Batista'nın son saniye basketi ile kazanmıştı.

Basketfaul'un haberine göre; Olympiakos'un maça itiraz etmesinin sebebi, cezalı olduğu için kulüp başkanlığı görevini mecburen başkasına devreden Panathinaikos'un eski başkanı Dimitrios Giannakopoulos'un seyircisiz karşılaşmaya gelip salondan izlemesi...
Olympiakos'un itirazını görüşen Yunanistan Spor Mahkemesi, Pire ekibini haklı buldu ve hükmen galip ilan etti.

Mahkemenin bu kararıyla Olympiakos Yunanistan Kupası'nda yarı finale yükseldi. Pire ekibi yarı finalde PAOK ile karşılaşacak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!