comScore

Galatasaray Galatasaray

Sneijder neden sözleşme uzatmak istiyor?

24 Kasım 2014, Pazartesi 18:41

Galatasaray'da Sneijder krizi patlak verirken, ünlü oyuncunun temsilcisi Guido Albers harekete geçti. Peki Sneijder ve menajeri neden sözleşme yenilemek istiyor?

FutbolArena Özel - Trabzon maçında Prandelli tarafından teknik bir mazaret gösterilmeksizin ilk 11'e alınmayan Wesley Sneijder camiada kriz oldu. Ünlü yıldızın menajeri Albers, Galatasaray yönetimi ile sözleşme yenileme konusunu masaya yatıracak.
 
Son 3 maçta da Prandelli tarafından 90 dakika tercih edilmeyen Wesley Sneijder'in sözleşme yenilemek istemesindeki amaç bambaşka.
 
Halihazırda 3.2 milyon Euro ile takımın en çok kazanan ismi olan Hollandalı yıldızın, takımın 3 önemli oyuncusu Muslera, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın uzun vadeli bir sözleşmeyle uzatılması moralini bozdu.
 
Ünal Aysal yönetimi, geçtiğimiz Haziran ayında  Muslera ile 2018 yılına kadar, Selçuk ve Burak ile de 2019'a kadar sözleşme imzaladı.  Muslera, 2.75, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz 2.7 milyon Euro yıllık garanti para kazanıyor. Guido Albers, bu miktarların Sneijder'in yıllık maaşına yaklaşmasını koz olarak kullanmak istiyor.
 
Sneijder'e kimsenin 20 milyon Euro vermeyeceğini iddia eden Guido Albers, 30 yaşındaki futbolcunun başka bir kulüpte bu denli büyük paralar kazanamayacağını düşünüyor. Yani anlaşılan şu ki; Hollandalı oyuncunun menajeri Guido Albers, Galatasaray yönetiminden geniş çaplı ve yüksek maaşlı sözleşme isteyecek.

Haber: Orhun Alicikoğlu

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!