comScore

Sakal polemiği devam ediyor...

24 Kasım 2014, Pazartesi 15:32

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav önce sakalla maça çıkan futbolculara çıkıştı, iktidara yakınlığıyla bilinen Rıdvan Dilmen, Cavcav'a sert çıktı ve Gençlerbirliği Başkanı geri adımlara başladı. Peki sakal bırakır mı?

FutbolArena Analiz - Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, maçlara sakallı çıkan futbolculara ceza keseceğini, tekrarlanması halinde ise futbolcunun kadro dışı bırakılacağını açıklamıştı. Cavcav, “Ben 80 yaşındayım ve her gün tıraş oluyorum kardeşim. Ne o Beşiktaş'ın antrenörü çıkıyor böyle bir sakal? Volkan'da, Selçuk'ta sakal, Beşiktaşlılar'da sakal. Yahu arkadaş, burası İmam Hatipokulu mu?” diye sormuştu.

“DERHAL ÖZÜR DİLEYECEKSİN”
 
Cavcav'ın bu çıkışına ilk tepki aynı zamanda iktidara yakınlığıyla da bilinen Rıdvan Dilmen'den gelmişti. Dilmen, “Ben önce duydum inanmadım. İlhan Bey'in dili mi sürçtü dedim. Olur mu böyle bir şey? İlhan Bey, İmam Hatiplilerden derhal özür dileyeceksin” demişti.
 
CAVCAV'DAN İLK GERİ ADIM 

Rıdvan Dilmen'in verdiği bu mesajları alan Cavcav ertesi gün “sözlerim yanlış anlaşıldı” diyerek özür diledi.
 
OYUNCULAR SAKALI KESTİ

Cavcav'ın ilk çıkışının ardından oyuncular Karabük maçına sakalları keserek çıktılar. Sakallı çıkan futbolcuya para cezası vereceğini açıklayan Cavcav bu kez durumu yumuşatmak için “Yasak değil ricaydı, onlar da ricama uydular” dedi.
 
Şimdi esas merak konusu şu: Bu polemik devam ederse Cavcav sakala destek olmak için sakal da bırakır mı?



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!