comScore

Galatasaray Galatasaray

Engin Baytar, Arena'yı karıştırdı!

23 Kasım 2014, Pazar 13:16

Galatasaray'ın Trabzonspor'a 3-0 mağlup olduğu maçın ardından sosyal medyada yayılan bir video ortalığı karıştırdı.

Galatasaray, sahasında Trabzonspor'a 3-0 mağlup olarak ağır bir yenilgi alırken, sarı-kırmızılılarda kadro dışındak isimlerden Engin Baytar yine gündem oluşturdu.

Sosyal medyada yayınlanan bir video yayınlandı ve Engin Baytar'ın A2 takımı ile birlikte Trabzonspor mücadelesine 52. dakikada geldiği gözlendi. Karşılaşmanın 79. dakikasında skor 2-0 olmasının ardından, Engin Baytar'ın işareti ile tüm A2 takımı maçtan ayrılırken, G.Saray taraftarı bu hareketi takıma 'terbiyesizlik' olarak nitelendirdi.

GENÇ OYUNCU TEPKİ GÖSTERİNCE...

Kısa süre içinde Galatasaray taraftarları arasında yayılan videonun ardından, Engin Baytar'ın arkasındaki A2 kafilesinde yer alan genç oyuncu Emre Tosun, videoyu yayınlayan isme tepki gösterdi. "Sana mı düştü lann bize bakıp takip etmen hee. Adam 90 durmaya ne hakkı var. Çakal, gündem yatarmaya çalışma sana mı düştü" şeklinde bir mesaj gönderdi.

19 yaşında, Galatasaray'ın kendisinden çok şeyler beklediği stoperin yolladığı bu mesajın ardından, sarı-kırmızılı taraftarlar oyuncuyu twit yağmuruna tuttu. Genç oyuncu, 'Senden bir şey olmaz, Engin abinle takıl, onun gibi ol' şeklinde mesaj yollayan bir taraftara, "Engin abinin nasıl bir ADAM olduğunu herkes bilir, böyle boş muhabbetler yapıp gündem yaratmaya çalışmayın" diye cevap verdi ve ortalık iyice karıştı.

SONUNDA ÖZÜR DİLEDİ

Genç yıldız adayı, son olarak tepkiler karşısında geri adım attı ve, "Haklısınız GALATASARAY'dan sizden özür dilerimm, kusura bakmayın. Ben de arma için forma için terimin son damlasına kadar mücadele ediyorum. Ben de GALATASARAY taraftarıyım her ne olursa olsun böyle devam eder haklısınız diyorum" dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!