comScore

Galatasaray Galatasaray

Tek sorumlu Ünal Aysal

22 Kasım 2014, Cumartesi 21:08

Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Trabzonspor'u konuk etti. Hüseyin Özkök dev maçı yorumladı.

FutbolArena Özel - Çok merak ediyorum. Galatasaray bu sezon ne zaman iki maç üst üste aynı 11'le oynayacak. Prandelli yine sahaya Sneijder ve Umut'u yedekte bırakan ve bir kez daha Sabri, Yekta ve Emre Çolak'tan medet uman bir kadroyu sürmüştü. Açıklanan ilk 11 kesinlikle sürekli 4. yıldız iddiasını tekrarlayan bir takımın 11'i değildi. Burak ise her zamanki gibi tek forvet olarak sahada yerini almıştı. Herhalde Prandelli bizim aylardır göremediğimiz bir şey görüyor olmalı ki Burak'ı ısrarla tek forvet olarak kullanıyor.

Maçın başlamasıyla birlikte Galatasaray rakibinin üzerine yüklendi ve zaman zaman Göze hoş gelen ataklar yaptı. İlk maçına çıkan Ersun Yanal ise ilk dakikalarda beraberliğe razı bir düzen içinde gözükse de Galatasaray atakları sonuçsuz kaldıkça Trabzonspor daha cesaretle çıkmaya başladı. Ama ilk yarı her iki takımda da forvetler etkisiz kalınca gol olmadı.
 
İkinci yarıya Prandelli Emre'nin yerine Umut'u alarak başladı. Özellikle iç saha maçlarında maça çift forvetle başlamak varken neden koca bir 45 dakika heba edilir anlaşılır gibi değil. Bu değişikliğin ardından maça Galatasaray yerine daha hızlı ve istekli başlayan Trabzonspor oldu. Konuk ekibin bu beklenmedik cesaretli oyunu Galatasaray'ın anlaşılmaz şekilde geriye yaslanmasına neden oldu ve baskı gittikçe aratmaya başladı. Nitekim bordo-mavili ekip iki korner organizasyonu sonrası Medjani'nin golleri gelince Galatasaray tamamen dağıldı, seyirci futbolcuların aleyhine döndü. Ardından üçüncü gol de gelince Trabzonspor çok haklı bir galibiyet elde etmiş oldu.
 
Galatasaray taraftarı Selçuk'a, Prandelli'ye ona buna kızıyor haklı olarak ama bugünlerin tek bir sorumlusu var o da kulübün ve takımın bu hallere düşmesine neden olan ve sonra da arkasına bakmadan çekip giden Ünal Aysal'dır.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!