comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım'ı zorda bırakacak arşiv!

01 Kasım 2014, Cumartesi 00:06

Beşiktaş ve Galatasaray'ı hakemi baskı altına almakla kulüpleri eleştiren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım aslında eleştirdiği tavrı kendisi de zaman zaman yapıyor.

Beşiktaş ve Galatasaray'ı hakemi baskı altına almakla kulüpleri eleştiren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım aslında eleştirdiği tavrı kendisi de zaman zaman yapıyor.

Beşiktaş ve Galatasaray'ı kendi maçları öncesi açıklama yaaprak hakemi baskı altına almakla suçlayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, “Ben bunu yapmıyorum. Baskı altına almıyorum. Ayıptır! Ben maçın devre arasında herkesin ortasında hakemin yüzüne söyledim. Bunu da mı söyleyemeyeceğim” diyerek yeni bir tartışma başlattı.
Kulüpleri kendi maçları öncesi hakemi baskı altına almakla suçlayan Aziz Yıldırım, bakın zamanında ne yapmış!

Tarih: 2 Kasım 2007

Yine bir Beşiktaş  - Fenerbahçe maçı öncesi.

Maça o dönemin MHK Başkanı Hilmi Ok maça İsmet Arzuman'ı atamış.

Maça 2 gün kala Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yaptığı açıklama:

“Fenerbahçe Kulübü olarak ligin başından bu yana maçlarımıza yapılan hakem atamaları, atanan hakemlerin aleyhimize yaptığı hatalar ve bunun sonucunda oluşan puan kayıplarına karşın camiamızdan gelen tüm tepkilere rağmen sabırla herhangi bir eylemde bulunmadık. Ancak gelinen noktada hafta sonu oynayacağımız derbi mücadelesine yapılan hakem ataması bizleri bazı kaygılarımız konusunda kamuoyuna bu açıklamayı yapmak zorunda bırakmıştır.



Daha önce yönettikleri birçok maçta verdikleri standart dışı kararlar ile spor kamuoyunun haklı tepkisini ve eleştirisini toplamış hakemlerden biri olan Sayın İsmet Arzuman'ın böylesine önemli ve zorluk derecesi olan bir maçta MHK tarafından görevlendirilmesinin objektif olmadığı kanaatindeyiz”

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!