comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

TFF şimdi ne yapacak?

01 Kasım 2014, Cumartesi 00:02

Galatasaray – Fenerbahçe maçı öncesi “Cüneyt Çakır şaibelidir” dediği için Ünal Aysal'a ceza veren TFF'nin “Gerekirse hakem odasını da basrım” diyen Aziz Yıldırım ile ilgili nasıl bir karar vereceği merak konusu.

FutbolArena Özel - Galatasaray – Fenerbahçe maçı öncesi “Cüneyt Çakır şaibelidir” dediği için Ünal Aysal'a ceza veren TFF'nin “Gerekirse hakem odasını da basrım” diyen Aziz Yıldırım ile ilgili nasıl bir karar verecği merak konusu.

Türkiye Futbol Federasasyonu PFDK'nın  “hakemi tehdit” ettiği için 60 gün ceza verdiği Aziz Yıldırım'ın bu karar sonrası hakemleri hedef alması yeni bir tartışma yarattı.
Fenerbahçe maçı öncesi Cüneyt Çakır'ı hedef alan açıklaması nedeniyle  Ünal Aysal'a 30 gün  hak mahrumiyeti cezası veren PFDK'nın Aziz Yıldırım'a ek bir cezaverip vermeyeceği merak konusu oldu.

“Cüneyt Çakır şaibelidir” dediği için Aysal'a Sportmenlik dışı davranış nedeniyle 30 gün veren PFDK'nın “gerekirse hakem odasını da basarım” diyen Aziz Yıldırım'a sportmenlik dışı davranış nedeniyle ek bir ceza verebilir.

Hatta Ünal Aysal da bu süreci merakla bekleyenler arasında.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!