comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

'Gerekirse hakem odası basarım'

31 Ekim 2014, Cuma 15:40

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe TV mikrofonlarına önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe TV mikrofonlarına çok önemli açıklamalarda bulundu.
 
Aziz Yıldırım, Beşiktaş'a sert mesajlar yollarken 'Hakem odası basma' konusuna değindi:
 
"Sorunlar Türk sporunda çok kimse dile getirmiyor. Herkes günlük konuşuyor. Beişktaş'ın stadı da bu ülkenin Fenerbahçe'nin stadı da bu ülkenin. Ben olaylara böyle bakıyorum. Ben Süleyman Seba gibi bir isimle beraber aynı dönemde başkanlık yapma şerefine nail olanlardanım. O bizim ağabeyimizdi. Onunla beraber çok iyi ilişkiler içindeydik. O bana ben ona güvenirdik. Gerekli yerlerde yetkiyi birbirimize verirdik. Rahmetli Özhan Beyle beraber üçlü bir dostluğumuz vardı. Şimdi Beşiktaşlılar övünüyorlar. Süleyman Seba ile övünüyorlar. Kendilerini Süleyman Beyle eş değer görerek bugün kendilerini de aynı çizgiye sokmaya çalışıyorlar."
 
"Beşiktaş hakemlerle ilgili konuşuyorlar. Bu hafta da Fikret Bey hakemi gözleyeceklermiş. Ben soyunma odasına giderken yolda gördüm söyledim. Hakem odası basmadım. Koridorda söyledim. Devre arasında yanlış yaptığını yüzlerine söylüyorum. Gerekirse basarım onu da bilsinler. Fenerbahçe'nin haklarının yenmesini engellemek için bunu da yaparım. Yıldırım Demirören de zamanında hakem odasına, rakip soyunma odasına gitmedi mi? Her şeyi bize bağlıyorlar, saldırıyorlar." 
 
"Demba Ba'yı mutlaka git al dedim. Bir oyuncu daha vardı onun da fiyatı uygun gelmedi diye almadık sonra Beşiktaş'a tavsiye ettik. Biz böyle samimi davranıyorduk."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!