comScore

FİFA'dan Başakşehir'e flaş uyarı!

30 Ekim 2014, Perşembe 15:33

FIFA, Eduardo'nun alacaklarını ödemediği gerekçesiyle İstanbul Başakşehir'e bir uyarı gönderdi.

2012-13 sezonunda kiralık olarak o zamanın adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi şimdiki adıyla İstanbul Başakşehir forması giyen Eduardo, alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle FIFA'ya başvurmuştu.
 
A Bola'da yer alan habere göre FIFA, 4 Eylül'de İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'ne bir uyarı yazısı göndererek Eduardo'nun 100,000 euroluk alacağının bir ay içerisinde ödenmesi talep etti. Fakat haberde bu paranın henüz Portekizli kaleciye ödenmediği ve FIFA'nın bu durumda kulübe puan silme, ligden düşürme gibi cezalar verebileceği belirtiliyor.

32 yaşındaki Eduardo, Başakşehir'in ardından Braga'ya kiralanmış ve bu sezonun başında da bonservisiyle birlikte Dinamo Zagreb'e transfer olmuştu.
 
Bugün Milliyet gazetesinde yer alan haberde de Türkiye'nin FIFA'da tam 289 davası bulunduğu ve bu alanda ilk sırada yer aldığı yazılmıştı.
 
Spor Toto Süper Lig'in yenilgisiz tek takımı olan İstanbul Başakşehir SK 7 hafta sonunda 11 puanla 7. sırada yer alıyor. Son hafta Galatasaray'ı 4-0 mağlup ederek büyük sansasyon yaratmışlardı. Aynı zamanda ligin namğlup tek takımı konumundalar. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!