comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Milli Takım onu kamçıladı!

24 Ekim 2014, Cuma 15:33

Milli Takım'da yaşanan silah olayının patlak vermesiyle son günlerde sıkça eleştirilen Gökhan Töre, son maçlarda ortaya koyduğu performansla parmak ısırtıyor.

FutbolArena Özel - Beşiktaş'ın yükselen grafiğinde önemli bir rol oynayan Töre'nin, hakkında çıkan haberlerin ardından hırs yaptığı ve sahadaki oyununun da yukarı doğru bir ivme kazandığı görülüyor.
 
Eleme maçlarında da öne çıktı
 
Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde başarılı maçlar çıkaramayan Milli Takım'da, Gökhan Töre performansıyla yine öne çıktı. Çek Cumhuriyeti mağlubiyeti ve Letonya beraberliklerinde genç oyuncu takımın ayakta kalan oyuncularındandı.
 
Milli Takım'ın son kamp döneminde gündeme oturan silah olayı sebebiyle eleştiri yağmuruna tutulan 22 yaşındaki oyuncu, olaylar hakkında herhangi bir açıklama yapmazken ortaya koyduğu performansla cevabını sahada veriyor.
 
Sivasspor ve Partizan maçında 
 
Beşiktaş'ın ligde geçtiğimiz hafta oynadığı Sivasspor maçında bir asist yapan Töre, maç boyunca takımın en iyi isimlerinden biriydi. Milli aradan sonra formunun üstüne koyan gurbetçi yıldız, 3-2 kazanılan Sivasspor maçında takımı galibiyeti götüren aktörler arasında yer aldı.
 
Belgrad fatihlerinden
 
Siyah Beyazlılar'ın dün gece tarih yazdığı Partizan deplasmanında da Töre sahnedeydi. 4-0 kazanılan maçta bir gol ve bir asistlik performansıyla göz dolduran genç oyuncu, klas bitirici vuruşuyla da tabelayı değiştirdi.
 
Sezon başında Beşiktaş'ın 4.5 milyon euro karşılığında Rubin Kazan'dan kadrosuna kattığı Gökhan Töre, yaşanan olumsuz olaylara rağmen yükselen performansıyla Siyah Beyazlılar'ın en büyük hücum güçlerinden biri olarak göze çarpıyor.

Haber: Özgür Kızgın 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!