comScore

Teknik direktörü Lamela'nın golünü kıskandı

24 Ekim 2014, Cuma 10:20

Tottenham'ın Asteras'ı 5-1 yendiği maçta olağanüstü bir gol atan Erik Lamela için teknik direktöründen ilginç bir yorum geldi.

Futbol Arena - Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, Tottenham menajeri Mauricio Pochettino'ya gazeteciler ısrarla Lamela'nın golünü sormasına karşın genç çalıştırıcı, Lloris'in gördüğü kırmızı karta çok sinirlendiğini ifade etti.

Pochettino'nun Lamela'nın golüyle ilişkin sorulara verdiği cevaplar ise bir hayli ilginçti. Kendisi gibi Arjantinli olan Lamela'nın attığı gol için "Erik adına mutluyum, 3 puan almamıza yardımcı oldu" gibi bir ifade kullanan Pochettino, "aynı golü oyuncuyken ben de atmıştım, youtube'da bulabilirsiniz" diye konuştu.
Maç sırasında bu gole Pochettino'nun hiç sevinmemesi dikkat çekmişti. Bu görüntü sosyal medyada çok paylaşıldı.



Pochettino bu görüntülerle ilgili olarak ise "ben duygularımı evde kendi yatağımda gösteririm" dedi.

Takım arkadaşları ise Erik Lamela'ya övgüleri sunmakta cömert davrandı. Gol sonrası şaşkınlığı kameralara yansıyan Verthongen "Youtube'da yüzlerce gol izlemişimdir, böylesini görmedim. Puskas Ödülü (FIFA'nın yılın en güzel golüne verdiği ödül) bence sahibini buldu." dedi.

Maçta 3 gol atan Harry Kane ise "Erik bunu antremanlarda denerdi, şimdi maçta atmış olması harika" ifadelerini kullandı.



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!