comScore

Borussia Dortmund Borussia Dortmund

Jürgen Klopp'tan ders gibi yanıt!

23 Ekim 2014, Perşembe 00:28

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.  Alman teknik adamın Türk gazetecinin sorduğu bir soruya verdiği cevap son derece çarpıcıydı.

Galatasaray deplasmanında 3 puanı 4 golle alan Borussia Dortmund'da Teknik Direktör Jurgen Kloop maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

Jürgen Kloop Türk gazetecinin sorduğu "Dortmund'u dipten aldınız, biz nerden başlayalım? soruya "Dortmund'da Türk yöneticilerinin mantalitesi olsaydı ben buralara gelemezdim" yanıtını verdi.

İşte Kloop'un açıklamaları
"Galatasaray'ın ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz. İyi bir defans yaptık. Daha önceki maçlardaki gibi kendilerine güvenleri yoktu. Sonuçtan son derece memnunum. Bu tarz durumlarda oynamaya alışık bir takımız. İyi bir atmosfer vardı. 

"G.Saray çok yetenekli bir futbol takımı. Böyle bir atmosferde oynamak kolay değil. Bugün biz iyi oynayan taraftık."

"Puanlara ihtiyacımız vardı kazandık. Bundan sonra da Bundesliga'daki maçımıza bakacağız. Bugün iyiydi, Almanya'da da doğru yolu bulmamız gerekiyor.

"İlkay gayet iyiydi. Böylesine kaliteli bir maçta oynaması beni mutlu oldu. 14 aydan sonra takıma katılıyor tabi ki kolay değil."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!