comScore

Galatasaray Galatasaray

(Video) Prandelli'den olay açıklamalar!

22 Ekim 2014, Çarşamba 23:58

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Dortmund mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu.

İtalyan teknik adam, hedeflerinin Devler Ligi değil, 4. yıldız olduğunu vurgularken, Olcan, Bruma ve Veysel Sarı'yı neden oynatmadığını da açıkladı.
 
İŞTE PRANDELLI'NİN SÖZLERİ...
 
"Güçlü bir takıma karşı oynadık. İyi koşan, komple birlikte oynayan bir takım. Uzun yıllardır birlikteler, Şampiyonlar Ligi'ni hedefleyen bir takım bu. Bizim gelişmemiz, her zaman daha iyi olmamız gerekiyor. Hedefimiz her zaman lig."

OLCAN, BRUMA, VEYSEL NEDEN YOK?
 
"Değişiklikler olunca, bazı dışarıda kalan oyuncular olunca dışarıda olan oyuncular iyi gözükür. Bruma milli takımdan döndüğünde yüzde yüz değildi, bir sakatlığı vardı. Daha gelişmesini ve takım için oynayan bir oyuncu olmasını istiyorum. Olcan ise Fenerbahçe maçında dişlerini sıkarak oynadı. Bir sakatlığı vardı. Veysel'i ise dinlendirmek istedim. Alçakgönüllü, herkes için koşan bir oyuncu. Olcan'ı, lige daha önem verdiğim için lige de bırakmak istedim."

"DEVLER LİGİ'NDE RAKİPLER GÜÇLÜ"
 
"Adım adım ilerlememiz gereken bir süreç bu. Beni buraya getirmelerinin sebebi 4. yıldız. Şampiyonlar Ligi'nde güçlü takımlar var, daha güçlü oluyorlar. Hedefimiz şampiyonluk, o yola doğru ilerlememiz gerekiyor."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!