comScore

Trabzonspor Trabzonspor

PTT 1.Lig'in kapısından dönmüştü...

22 Ekim 2014, Çarşamba 13:43

Trabzonspor'a geride bıraktığımız haftada galibiyeti getiren golleri atan defansif oyuncular Essaid Belkalem ve Carl Medjani rakiplerini epey geride bıraktı.

FutbolArena Özel - İki oyuncu bu sezon toplamda 1080 dakikada 13 şut atarken, bu şutların 5'i kaleyi buldu. Şut yüzdeleri %38.4 olan iki oyuncu sadece kendi kalelerini korumakla kalmazken, rakip kaleleri de zorlayan isimlerden oldu. Cezayirliler için toplamda senede 1.8 milyon Euro ödeyen Trabzonspor, rakiplerine de büyük çalım attı.
 
YEDİ FENERBAHÇE'LİYİ GERİDE BIRAKTILAR
 
Hücum performansları dikkat çeken iki isim aynı zamanda derbide şok bir yenilgi alan Fenerbahçe'nin de yedi isminin toplam performansını geride bıraktı. Fenerbahçe'nin kasasından toplam 14.7 milyon Euro alan Bekir, Selçuk, Kadlec, Meireles, Alves, Diego ve Gökhan toplam 2198 dakikada sadece 16 şut atarken, bu şutların 4'ü yani yüzde 25'i kaleyi buldu ve Meireles'in tek asisti dışında skora katkı yapan olmadı.
 
BOLUSPOR İSTEMEDİ, TRABZONSPOR KAPTI
 
Trabzonspor'a galibiyeti getiren isimlerden olan ve Vahid Halilhodzic'in tüm maçlarda forma verdiği iki isimden birisi olan Belkalem'in öyküsü de ilginç. Cezayirli futbolcu Watford transferi öncesi Türkiye'de bazı takımlarla görüşürken, bu takımlar tarafından beğenilmemişti. Boluspor'un görüntülerini aldığı oyuncu için kısa süre içinde red cevabı gelmişti.

Analiz: Taner Karaman 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!