comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'a her alanda kazandırıyor…

21 Ekim 2014, Salı 15:35

Son olarak Fenerbahçe maçında attığı gollerle Galatasaray'a derbi galibiyetini getiren Wesley Sneijder, kazandırdığı maçlara bir yenisini daha eklerken maddi anlamda da kulübüne büyük katkı sağlıyor.

FutbolArena Özel - Hollandalı yıldız attığı gollerle takımına hayat verirken, Sarı Kırmızılı ekip Sneijder'in gol attığı 19 maçta yenilgi yüzü görmedi ve sadece bir maçta sahadan beraberlikle ayrıldı.
 
5 maçta galibiyeti getirdi
 
Galatasaray'a geldiği günden bu yana takımın en etkili silahlarından olan 30 yaşındaki oyuncu, bugüne kadar attığı gollerin arasından direkt olarak 5 maçta takımına galibiyeti getirdi. 
 
Ligde Karabükspor'a karşı oynanan iki maçta da takımına galibiyeti getiren Sneijder, son iki sezondur Arena'da oynanan Fenerbahçe derbilerini kazandırıyor. 
 
Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi grubu son maçında Juventus'u 1-0 deviren Sarı Kırmızılılar'da, galibiyet golünü atan Hollandalı yıldız takımının gruptan çıkmasını sağlayan maçı kazandırmıştı.
 
17 milyonluk katkı
 
Ligde Karabükspor ve Fenerbahçe maçları, Şampiyonlar Ligi'nde ise Juventus maçını kazandırarak takımını üst tura taşıyan Wesley Sneijder'in bu başarısı, kulübün kasasına direkt olarak 17 milyon liralık katkı sağladı.

Takımın en büyük kozu
 
Sezona 4. yıldız parolasıyla giren Prandelli'nin Galatasaray'ında, Hollandalı yıldız takımın en büyük kozu olmaya devam edecek. Galatasaray'da mutlu olduğunu ve uzun yıllar burada kalmak istediğini her fırsatta belirten Sneijder, başarılı performansının yanında da takıma olan bağlılığını gösteriyor.

Haber: Özgür Kızgın 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!