comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de hayal kırıklığı yaratan yıldız

21 Ekim 2014, Salı 12:37

Sarı Lacivertlilerin sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Diego, Türkiye kariyerinde tam anlamıyla hüsranı yaşarken beklentilerin bir hayli altında kaldı.

FutbolArena Özel - Fenerbahçe'nin bu sezonki tek transferi olan Brezilyalı oyuncu, taktiksel olarak uyum sağlayamazken, teknik direktör İsmail Kartal tarafından da verimli bir şekilde kullanılamıyor.

Piyango gibi kontratı var

Sarı Lacivertliler'in bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı oyuncuya imza parası olarak 5 milyon euro öderken, yıllık maç başı ücretleri dahil olarak da 3.5 milyon euro ödeyecek. Son derece yüksek maliyetine rağmen Diego Ribas, bir türlü beklenen patlamayı gerçekleştiremedi.

Derbide kulübede oturdu

Sarı Lacivertli forma altında ligde 5 maçta forma giyen Diego, 302 dakika sahada kalırken takıma ve skora bir katkı sağlayamadı. Ligde geçtiğimiz haftasonu oynanan derbide Kartal'ın şans vermediği 29 yaşındaki oyuncu, derbi maçında 90 dakika boyunca kulübede oturdu.

Hüsranın adı Diego

Sarı Lacivertli takımda oynadığı beş maçta takımın topla en çok buluşan isimlerinden olmasına rağmen üretkenlik yaratamayan Sambacı'nın Fenerbahçe günleri hüsranla geçiyor.   

Yıllık garanti ücreti ve imza parasıyla gündeme oturan Diego Ribas'ın önümüzdeki günlerde Sarı Laciverli forma altında yapacakları merakla bekleniyor.

Haber: Özgür KIZGIN


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!