comScore

Galatasaray Galatasaray

Sneijder'in muhteşem istatistiği!

20 Ekim 2014, Pazartesi 18:42

Fenerbahçe derbisinde iki gole imza atarak Galatasaray'ın üç puan kazanmasında başrolü üstlenen Wesley Sneijder'in muhteşem bir istatistiği göze çarptı

FutbolArena Özel - Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Cumartesi günün oynanan derbide Fenerbahçe'yi yıkan adam oldu. Bu sezon 3. golünü atan Sneijder, Galatasaray için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu bir kez daha gösterdi.
 
Wesley Sneijder, Galatasaray formasıyla ligde 18 gol attı. Attığı 18 golü 13 maçta bulan 30 yaşındaki yıldız, bu 13 maçın tamamını takımına kazandırdı.
 
Sneijder, Galatasaray'a sadece Süper Lig'de katkı vermiyor. Cimbom, Hollandalı'nın gol atığı 3 Şampiyonlar Ligi maçını da kazanmayı bildi.
 
Borussia Dortmund ile oynanacak maç öncesi, Sneijder'in formda olması çok önemli. Zira Galatasaray'ın 10 numarasının öyle bir istatistiği var ki akıllara durgunluk veriyor.

3 puanın habercisi!
 
Sneijder sırasıyla Ajax, Real Madrid, İnter ve Galatasaray formalarıyla Şampiyonlar Ligi maçlarında 14 gol attı. Sneijder'in 13 maça sığdırdığı 14 gol, oynadığı takıma müthiş bir katkı sağladı. 
 
Sneijder'İn gol attığı maçlarda, takımlar 13 maçta 11 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. 30 yaşındaki oyuncunun, gol attığı hiçbir karşılaşma kaybedilmedi.
Asistlere de yansıdı!
 
Bir benzer istatistik asist için de geçerli. Wesley Sneijder, bugüne kadar Şampiyonlar Ligi düzeyinde çıktığı 71 maçta 17 asist yaptı. Asist yaptığı maçlarda sadece 2 maç kaybedildi.
 
Sneijder'in Ajax'ta attığı CL golleri
 
Sparta Prag 1-1 Ajax 
Thun  2-4 Ajax 
Ajax 3 -1 Bröndby (2 gol)
Grazer AK - Ajax 
 
Sneijder'in İnter'de attığı CL golleri

Dinamo Kiew 1 -2 İnter 
CSKA Moskova 0-1 İnter
İnter 3-1 Barcelona 
Twente 1-1 İnter
İnter 4-0 Werder Bremen
Bayern Münih 2-3 İnter
 
Sneijder'in Galatasaray'da attığı CL golleri
 
Galatasaray 3-2 Real Madrid
Galatasaray 3-1 Kopenhag 
Galatasaray 1-0 Juventus
 
Haber: Orhun ALİCİKOĞLU

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!