comScore

Fatih Terim gerçekten bilmiyor mu?

19 Ekim 2014, Pazar 20:38

Milli Takım kampında yaşanan silah skandalı her geçen gün biraz daha ilginç bir hal alırken, Terim'in olaya ilişkin sözleri çelişkili hale geldi.

FutbolArena Özel - Milli Takım kampında yaşanan silah skandalı her geçen gün biraz daha ilginç bir hal alırken, Terim'in olaya ilişkin sözleri çelişkili hale geldi.

Gökhan Töre'nin geçen yıl Hollanda maçı sonrası Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ın odasını basması gündemden düşmüyor.
Gerek Emniyet raporu gerekse Hakan Çalhanoğlu'nun sözleri Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'I yalanlıyor.

TERİM NE DEMİŞTİ?

Çek Cumhuriyeti maçı öncesi basın toplantısında konuşan Fatih Terim sözleri arasında oyunculara inceden giydirirken, kendisinin bu süreci doğru yönettiğini ifade etmişti.

Ve Terim, olayın detayları için “Olay telde değil gece kulübünde oldu. Biz maçın tekrarını seyredip kahrolurken, üzülürken, gece kulübünde başlayan bir hadisenin hiç yazıldığını görmüyorum. Sonra evet otelde de devamı gelmiştir” demişti.

TERİM GERÇEĞİ BİLMİYOR MU?

Terim'in bu sözleriniyse gerek Emniyet raporu gerekse Hakan Çalhanoğlu yalanladı.

Emniyet raporunda gece kulübünde olay yaşanmadığı, silah çekme olayının otel odasında olduğu belirtlilirken, Hakan Çalhanoğlu da dün Alman televizyonunda olayların otel odasında yaşandığını açıkladı.

Peki durum böyleyken Fatih Terim bu gerçeği bilmiyor mu yoksa hem emniyetin araştıma yapacağını hem de Hakan'ın konuşacağını mı düşünmedi?

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!