comScore

Galatasaray Galatasaray

Prandelli gerçeği söyledi

02 Ekim 2014, Perşembe 02:08

Arsenal yenilgisi sonrası “önceliğimiz lig” diyen Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli'nin bu sözleri “şaşırtan açıklama” diye  basında yer aldı ama asıl şaşırtan bu başlıklar…

FutbolArena Özel - Arsenal yenilgisi sonrası “önceliğimiz lig” diyen Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli'nin bu sözleri “şaşırtan açıklama” diye  basında yer aldı ama asıl şaşırtan bu başlıklar.

Arsenal yenilgisi sonrası Prandelli “önceliğimiz lig” demesi olay oldu. İtalyan teknik adam bunu baskı altında söylemedi ya da ağzından kaçırmadı.
Bu yönetimin ana fikri. 

Özetle Prandelli'nin bu sözleri salt kendisine ait değil.

Transfere para harcatmamak için Mancini'yi yollayan ve Prandelli'yi getiren Galatasaray Yönetimi bu kararı verirken transferde ve yarışta hedef küçültmüştü.

Tüm konsantrasyonunu “4. Yıldıza” veren Galatasaray Yönetimi bunun için Türk Telekom Arena'da dördüncü yıldız yemin töreni bile yapmıştı.

Dolayısıyla Prandelli'ye asıl hedefi lig şampiyonluğu olarak gösteren Galatasaray Yönetimi'nin bu hedefini 4-1'lik Arsenal yenilgisi sonrası İtalyan hocanın ifade etmiş olması hiç şaşırtıcı  değil.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!