comScore

Arsenal Arsenal

İşte Arsene Wenger'in planı...

01 Ekim 2014, Çarşamba 13:35

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı Arsenal'in son durumuna yakından bakalım.

FutbolArena Özel - Elinde geniş bir kadro bulunmasına rağmen yaşanılan sakatlıklar Wenger'i sıkıntıya sokuyor. Fransız teknik adam, Wilshere, Ramsey, Arteta, Koscielny, Debuchy ve Walcott gibi direk ilk 11'de oynayan oyuncularından sakatlıkları sebebiyle Galatasaray karşısında faydalanamayacak.
 
Bu üçlüye dikkat
 
Londra ekibinin yeni sezonda kadrosuna kattığı Danny Welbeck ve Alexis Sanchez gibi yıldızlar yeni takımına çabuk uyum sağlarken, Mesut'la da çok iyi anlaşıyorlar. Son maçlardaki yükselen performanlarıyla öne çıkan bu üçlü Sarı Kırmızılılar'ın başını ağrıtabilir.

İşler pek yolunda değil
 
İnişli çıkışlı bir performans sergileyen Wenger'in talebeleri Premier Lig'de 6 haftanın sonunda aldığı iki galibiyet ve dört beraberlikle dördüncü sırada bulunuyor. Lig Kupası'na evinde Southampton'a yenilerek veda eden Arsenal, Şampiyonlar Ligi ilk hafta maçında da Borussia Dortmund'a kaybetmişti. Mutlak hedef üç puan Dortmund'a deplasmanda kaybederek kötü bir başlangıç yapan İngiliz devi, Galatasaray karşısında mutlak kazanmayı hedefliyor. Gruptan çıkmak için 'iç sahadaki tüm maçlarımızı kazanıp deplasmandan da puan veya puanlar toplamamız gerek' diyen Arsene Wenger, bu akşam oynanacak maçta tüm hesaplarını galibiyet üzerine yapmış durumda.

Haber: Özgür KIZGIN
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!