"/> ">

Galatasaray Galatasaray

Sedat Doğan bombaladı!

23 Eylül 2014, Salı 01:28

Galatasaray eski yönetici Sedat Doğan, Spor360 kanalı Telegol programında özellikle Melo ve Demirören konusunda oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe maçına çıkılmamasının can güvenliği ile alakalı olmadığını belirten Doğan, "17 Haziran bir kurgudur. Bu da basketboldaki şikedir. Bunu da TBF organize etmiştir. Bilerek veya bilmeyerek" dedi.
 
Sedat Doğan'ın açıklamalarından satırbaşları:
 
"Galatasaray'ın temiz formasının bu tip pisliklerin içinde olmamalı. Galatasaray için o kupa teneke parçasıdır. Galatasaray, tarihinin hiçbir noktasında şikenin parçası olmamıştır.
 
Galatasaray'ın müzesinde aslanlar gibi alınmış UEFA Kupası var, Süper Kupa'sı var, 19 tane de lig şampiyonluğu var.
Biz Fenerbahçe'nin ligden düşmesini istemedik. Bunu Aydınlar'a da "Biz Fenerbahçe'nin küme düşmesine taraftar değiliz dedik.
Bu ateş üfleyerek sönmez" açıklamasının sonuna kadar arkasındayım.
Trabzon haklıysa kupasını verirsin bu işi yurtdışına bırakmazsın. Bak kaç senedir Avrupa'da yok Fenerbahçe..
Melo, Oğuzhan'a tükürmemişti. Melo'ya haksızlık yapıldı."

Sedat Doğan ayrıca Fatih Terim ve milli takım konusunda yine çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o sözler:


"Ünal Aysal, Fatih Terim ile Avrupa finali oynamak ve kupa kaldırmak istedi. Fatih hocanın döneminde 120 milyon dolar oyuncu bonservisi ödendi. Terim için TFF'nin Galatasaray'dan izin alma hikayesi var ya, o hikaye Fatih hocayla Nisan ayında görüşüldü, bizden Eylül'de izin almaya gelmişler. Biz başkana "Fatih hocaya Milli takım için izin vermeyelim" dedik. Fatih hocaya da "Hocam bu teklifi reddedin" dedik. Milli dava yok, başka bir oyun var dedik. Hiçbirimiz Nisan'daki görüşmelerden haberdar değildik. Mustafa Denizli, milli takımların başına geçecekti. Hocam gel seni bekliyoruz dediler. Ancak Denizli'ye İzmir'den buraya akrabayla gelirken kimler "Ya hocam biz bunu yapamayacağız galiba" dedi açıklasınlar. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!