comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Gökhan "Utandım" derken…

21 Eylül 2014, Pazar 23:55

Geçen sezon 10 Kasım'da oynanan Fenerbahçe - Galatasaray maçı sonrası kendini yere attığını itiraf eden Gökhan Gönül “utanıyorum. Bir daha olmayacak diye düşünüyorum” demişti.

FutbolArena Özel - Fenerbahçe - Gaziantepspor'u yendi ama penaltı kararı büyük bir tartışma yarattı. Kamuoyu pozsiyonun penaltı olmadığı noktasında birleşirken, Gökhan Gönül'den henüz bir açıklama gelmedi.

Yaptığı hatalardan sonra genelde dobra konuşmaları ile bilinen ve takdir edilen Gökhan Gönül geçen yıl bir daha olmayacak dedi ama kendini yere atıp penaltıyı aldı.
Geçen sezon 10 Kasım'da oynanan Galatasaray maçında kendini yere atan ve penaltı diye itirazda bulunan Gökhan Gönül, utandığını ifade ederek, “"İlk yarıda bir pozisyonum vardı, 'Penaltı mı, değil mi? diye. Pozisyonun içerisinde müdahale geldiğini hissettim. Neden öyle oldu bilmiyorum. Kesinlikle penaltı olmadığını söyleyebilirim. Kendimi atmış olduğum için utanıyorum. Bir daha gerçekleşmeyecektir diye düşünüyorum" demişti.

OLABİLİR DEMİŞTİ

Bugünkü maçta aldığı penaltıyla büyük bir tartışma yaratan Gökhan'ın bu sözleri akıllara gelirken, bir de ayrıntı var. Gökhan sözleri içinde olabilir mesajı vermişti.



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!