comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Halilhodzic, Prandelli'yi mi örnek aldı?

19 Eylül 2014, Cuma 15:14

Galatasaray'ın Anderlecht karşısında aldığı bir puan sonrası hem Beşiktaş hem de Trabzonspor Avrupa arenasında puan ile ayrılmayı başardı.

FutbolArena Özel - Prandelli ve Vahid Halilhodzic'in maç sırasında oyuna müdahalelerinde yaşanan benzerlikler ise bu kadar da olmaz dedirtecek cinsten.
 
İŞTE BENZERLİKLER
 
OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ: İki hocada aynı dakikalarda oyuncu değişiklikleri yaparken, oyuncu değişikliklerinin yapıldığı bölgeler birbirinin aynısı oldu. Galatasaray'da 57'de forvet Pandev oyundan çıkarken, Trabzonspor'da 57'de forvet Cardozo oyundan çıktı. Aslan'da 72'de sağ kanat oynayan Selçuk İnan yerini Umut Bulut'a bırakırken, Trabzon'da 72'de sağ kanat oynayan Salih Dursun yerini Mehmet Ekici'ye teslim etti. Oyunun son hamlelerinde ise 79'de Galatasaray'da sol oyuncu Alex Telles oyuna alanı dışına çıkarken, Trabzonspor'da ise aynı dakikada sol kanatta oynayan Waris yerini Yusuf'a bıraktı.
 
GOLÜN DAKİKASI: Saha içerisinde aynı dakikalarda aynı bölgelere hamle yapan hocaların gol dakikaları da aynı oldu. İki ekipte 90'ıncı dakikada topu ağlara bırakmayı başardı.
 
GOLÜ ATAN İSİMLER: Hem Prandelli hem de Vahid Halilhodzic takımlarını son dakikalarda ileriye çıkartırken, Galatasaray'da stoper Chedjou'nun asisti ile forvet Burak golü attı. Trabzonspor'da ise forvet Yatabare'nin asistinde stoper Avram golü attı.
 
ATILAN ŞUT SAYISI: İki ekibin bir çok özelliği birbirine tutarken atılan başarılı şut sayıları  da neredeyse aynıydı. Trabzonspor 90 dakikada 3, Galatasaray 4 şut attı.
 
SARI KART VE FAUL SAYILARI: 90 dakikalarda her iki ekipte iki sarı kart görürken, Trabzonspor 16, Galatasaray 14 faul yaparak maçı tamamladı…

METALİST-TRABZONSPOR

GALATASARAY-ANDERLECHT



Analiz: Taner KARAMAN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!