comScore

Galatasaray Galatasaray

Sadece Selçuk değil

18 Eylül 2014, Perşembe 19:25

Galatasaray'da son zamanlarda performansı düşen kaptan Selçuk İnan'ın Anderlecht maçında oyundan çıkarken ıslıklanması gündeme oturdu.

FutbolArena Özel - Fakat bu bir ilk değil geçtiğimiz dönemlerde tribünler bir çok ismi ıslıklarla protesto etti.
 
Veysel, salı günü Anderlecht ile oynanan maçta vasat bir oyun ortaya koyarken, Selçuk ile birlikte oyundan çıkarken ıslıklardan ve yuhalanmalardan nasibini aldı.
 
Melo, Galatasaray'daki ikinci sezonuna kötü bir başlangıç yaparken o dönemde Arena'da oynanan Eskişkehirspor maçında tribünler tarafından ıslıklandı ve yuhalandı.
 
Emre Çolak, Galatasaray'ın altyapısından yetişen oyuncu geçtiğimiz sezon oynanan Antalyaspor maçında kötü performansıyla tribünlerin hedefi oldu ve oyundan çıkarken ıslıklandı.
 
Hamit, Galatasaray'a geldiği günden bu yana performansıyla eleştirilen tecrübeli oyuncu Gaziantepspor'a karşı oynanan bir maçta oyundan çıkarken tribünler tarafından ıslık yağmuruna tutuldu.
 
Burak Yılmaz, Galatasaray'da zaman zaman düşen performansıyla her daim eleştirilen yıldız forvet, geçen sezon oynanan Çaykur Rizespor ve Real Madrid maçlarında oyundan çıkarken taraftarlın hedefindeydi ve ıslıklandı.
 
 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!