comScore

Galatasaray Galatasaray

O imzaları FutbolArena araştırdı..

18 Eylül 2014, Perşembe 00:06

Galatasaray'da son ayların en fazla tartışılan konusu  net: Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın sözleşmesi neden uzatıldı?

FutbolArena Özel - Galatasaray'da son ayların en fazla tartışılan konusu  net: Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın sözleşmesi neden uzatıldı?

Galatasaraysözleşmeleri devam ederken Selçuk İnan ve Burak  Yılmaz ile yapılanzamlı yeni sözleşmeler tartışılmaya devam ediyor.
Ve son olarakGalatasaray Divan Kurulu'nda da gündeme gelen bu konu hakkındaGalatasaray cephesinden farklı, menajerler cephesindense farklı ikiaçıklama var.

Galatasaray,  Selçuk İnan'ın sözleşmesini 3 yıl daha uzatarak 5 yıla çıkarmış ve ortalama 2.8 milyon Euro garanti para vermişti.

Yönetim,Burak Yılmaz'ın 3 yıl daha devam eden sözleşmesine 2 yıl daha eklyerek 5yıla çıkarmış ve garanti ücretini ortalama 2.9 milyon Euro'yaçıkarmıştı.

YÖNETİM CEPHESİ!


Selçuk veBurak ile yapılan yeni sözleşmeler için yönetim cephesinden “Bu konudamenajerlere verilen sözler nedeniyle sözleşmeler uzatıldı “ mesajlarıveriliyor.

MENAJERLER CEPHESİ

Yapılanyeni ve yüklü sözleşmeler için oyuncuların menajerleriyse oldukça net:“Galatasaray oyunculara sözleşmelerininiz uzatalım, kafanız rahat etsindedi ve sözleşmeleri yenilediler.”

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!