comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic'ten kritik açıklamalar!

17 Eylül 2014, Çarşamba 17:19

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, yarın oynanacak Asteras maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

İşte Bilic'in açıklamaları;
 
İsmail gerçekten kariyerim boyunca tanıdığım en zeki, akıllı çok iyi bir profesyonel maça gelecek olursak. Bir kaç sene Avrupa Kupalarından mahrum kamıştık. Geçen seozn 34 maç oynadık Avrupa'da olabilrmek için. Yarın bizim ve kulüp için çok önemli bir maç... Çok iyi bir performans yakaladk ve bunu devam etirmek istiyoruz.
 
"İşi sıkı tutmamız gerekiyor"
 
Arsenal ve Feyenoord gibi eleme maçı değil hayati bir maçta değil ama önemli bir maç gurp maçı. 6 maç yapacağız. 16 maç değil ama öneminin farkındayız çünkü bu yarışmadan ilerlemek istiyoruz. Motivasyonla iligl konuşmayı sevmiyorum maçı bir kenara bırakın rakip kim olursa olsun çok ciddi davranmamalı ve işi sıkı tutmamız gerekiyor.
 
"Taraftarımızdan destek bekliyoruz"
 
Rize maçını konuşmak istemiyorum. Bu söylediklerinizi maçtan önceden biliyorduk. Şunu söyleyebiliriz ama Rize maçını unutalım. Geçen sezondan buraya gelen bir cezası vardı son maç kırmızı kart görmüştü. Sosa ve Demba Ba idmanlara başladı. Sosa geçen sezon sonundan beri resmi maç oynamadı ama bu gidişle 3 oyuncuyu da kadroya alacağım. Hepsinin durumu çok iyi. Beklentim o ki kalabalık olarak bizi destekleyecekler. Sezon sonuna kadar bize verecekleri destek çok önemli. Taraftarımız çok ünlüler bu taraflarıyla, takım içinde iyi bir atmosfer var umarım geçen sezon olduğu gibi bu sezon yine yüksek destek alırız.
 
"3 ön eleme geçip geldiler"
 
15 dakikadır konuşuyoruz. Çok önemli bir maç iyi bir ligden gelen iyi bir takım var. Yeni yeni yükseliyorlar. Yunan liginde iyi işler çıkartıyorlar, stabil bir durumdalar ve 3 önemli ön elemeyi geçerek geldiler.
 
Ekonomi gibi gazetecilik gibi... Sınırsız veri kaynakları var herşey uluslararası halde... Galatasaray doğru hatırlıyorsam 7-8 yabancı oyuncuyla çıktı. Tabiki bu demek değilki Türkiye'yi temsil etmedi tabiki Türkiye'yi temsil etti. Bu maça hazırlanırken Asteras'ın maçlarını izledik ve hazırlandık.
 
Dünyadaki her büyük kulüpten böyle örnek verebiliriz. Bale, James Rodriguez var ama Ronaldo olmadan gerekn performası gösteremiyorlar. Barcelona Messi olmadan, Manchester Ctiy Yaya Toure olmadan olmuyor. Kadromuzda 20 oyuncumuz var. Ocak ayına kadar böyle devam edeceğiz. Şunu unutmamak lazım. Sosa, Demba Ba gibi 15 oyuncumuz yok. Kaliteli ve özel oyuncular. Rize maçını öne alalım. Töre'nin, Atiba'nın ve Kerim'in yeterli yetenekleri vardı ama bunları sahaya koyamadık. Saydığımız oyuncularla kısıtlanmış durumda değiliz. 3 kulvar için hem kolektif hem de bireysel olarak iyi performans göstermeleri gerekiyor.
 
Uğur Boral cevabı!
 
Uğur Boral ile bir konuşma yapmadık. O iyi bir oyuncu, 20 oyuncum var sezon içinde herkes şans bulacaktır. 2 ay önce forma şansı bulamayan bazı oyuncular bugün şans buluyor. Antrenmandaki performansları beni ikna etmeli

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!