comScore

Galatasaray Galatasaray

Prandelli'den FLAŞ Sneijder sözleri

15 Eylül 2014, Pazartesi 18:21

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçı öncesinde basın toplantısı düzenlendi.

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli ve oyunculardan Aurelien Chedjou, Anderlecht mücadelesi öncesinde basın toplantısı düzenledi.

"DEĞİŞİKLİKLERİ GÖRECEKSİNİZ"

Anderlecht'i değerlendiren tecrübeli hoca, "Organize bir takıma karşı maç yapacağımızı düşünüyorum. Çok genç ve enteresan bir takım. Taraftarımızla birlikte 3 puan almayı hedefliyoruz." ifadelerini kullanırken, Kadro dizilişi ile ilgili gelen soruyu cevaplandıran Prandelli: "Değişiklikler olacak mı yarın göreceğiz. Eskişehir maçında Burak ve Bruma vardı. Biz orta sahamızı daraltıp daha komple oynamaya çalışacağız. Değişiklikleri göreceksiniz." diye konuştu.

"HER KULVARI ÖNEMSİYORUZ"

Lig ya da Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olması ile ilgili seçim yapmalarının mümkün olmadığını kaydeden İtalyan hoca, "Başarı açısından seçim yapma hakkımız yok. Biz Galatasaray'ız. Her maçı, her kulvarı aynı şekilde önemsiyoruz. İlerlemek istiyoruz." dedi.

"SNEIJDER'İ YAVAŞ YAVAŞ HAZIRLIYORUZ"

Sneijder'in ne zaman hazır olacağına ilişkin soruyu cevaplandıran Prandelli: "Sneijder önemli bir futbolcu. Galatasaray'ın en önemli futbolcularından biri. Dünya Kupası'ndan önce takımla 5 aylık müthiş bir performans sergilemişti. Kupanın ardından bizimle uzun süre çalışamadı. Yavaş yavaş hazırlıyoruz. Daha iyi olacaktır." şeklinde yorum yaptı.

"ANDERLECHT EN GÜÇSÜZ TAKIM DEĞİL"

Anderlecht'in hafife alınmaması gereken bir takım olduğunu vurgulayan Cesare, "Öncelikle Anderlecht en güçsüz takım değil. En genç takım diyebiliriz. Onlar daha fazla maç oynadı diye bizden iyi değiller. Biz de hazırlandık. Maç içerisindeki durum farklı olacaktır." ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!