comScore

Galatasaray Galatasaray

Nerede bu isimler?

15 Eylül 2014, Pazartesi 13:35

Geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer taarruzuna kalkan Galatasaray, Ocak ayı transfer döneminde tam 9 ismi kadrosuna katarken 50 milyon lira harcadı.

İşte Sarı Kırmızılılar'ın geçtiğimiz sezonun devre arasındaki transferleri…
 
İzet Hajrovic – Grasshoppers'tan 3.5 milyon euro karşılığında alınan Bosnalı yıldız, sezon başında alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle Galatasaray'dan ayrıldı ve Werder Bremen'e imza attı.
 
Koray Günter - Borussia Dortmund'dan 2.5 milyon euro bonservisle alınan gurbetçi oyuncu, ligde 4 maçta forma giyerken bu sezonda şans bulması zor görünüyor ve Şampiyonlar Ligi kadrosuna da alınmadı.
 
Salih Dursun – Kayserispor'dan 2.75 milyon euroya alınan genç oyuncu sezon başında Olcan Adın transferinde kiralık olarak Trabzonspor'a gönderildi.
 
Umut Gündoğan – Bucaspor'dan 550 bin euro bedelle alınan 24 yaşındaki oyuncu sadece 187 dakika forma giydi.
 
Alex Telles – Gremio'dan 6.5 milyon euroya transfer edilen Brezilyalı sol bek, beklentilerin altında kaldı.
 
Oğuzhan Kayar – Manisaspor'dan 2.25 milyon liraya alınan genç oyuncu sezon başında geldiği takıma kiralık olarak gönderildi.
 
Lucas Ontivero – Uruguay'ın Atletico Fenix takımından 2 milyon euroya alınan 20 yaşındaki oyuncu, hayal kırıklığı yaratan performansının ardından sezon başında Gaziantepspor'a kiralandı.
 
Guillermo Burdisso – Boca Juniors'tan 250 bin euroya kiralanan Arjantinli oyuncu, sadece 4 maçta forma giyerken performansı beğenilmedi ve kulübüne geri gönderildi.
 
Veysel Sarı – Eskişehirspor'dan 700 bin euro karşılığında alınan 26 yaşındaki oyuncu performansıyla Galatasaray için yeterli bir isim olmadığını gösteriyor.
 
BEKLENENİ VEREMEDİLER
 
Alex Telles'in de tribüne çıkmasıyla sadece Veysel'den faydalanan Galatasaray'ın ara dönem transferleri daha çıok tartışılacak. Sarı Kırmızılılar kadroya kattıkları bu isimlerden istediği verimi alamazken sonuç olarak 50 milyon lirayı boş yere savurmuş görünüyor...

Haber: Özgür Kızgın

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!