comScore

Galatasaray Galatasaray

Pandev'den derbi mesajı

02 Eylül 2014, Salı 15:00

Galatasaray Futbol Takımı'nın yeni transferi Goran Pandev, sarı-kırmızılı ekibin başarısı için katkıda bulunmak istediğini söyledi.

Galatasaray Futbol Takımı'nın yeni transferi Goran Pandev, sarı-kırmızılı ekibin başarısı için katkıda bulunmak istediğini söyledi.

Yeni takımıyla ilk antrenmanına çıkan Makedon futbolcu Pandev, GSTV'ye yaptığı açıklamada, "Buraya geldiğim için çok mutluyum. Henüz ilk günümdü. Umarım tüm kupaları kazanabilmek için Galatasaray'a yardım edebilirim. Burada çok iyi bir takım buldum. Bazı arkadaşlarımla tanıştım. Diğerleriyle milli takımdan döndükten sonra tanışacağım. İlk izlenimlerime göre hepsi pozitif oyuncular" dedi.

Galatasaray'a transferinin kendisi için çok önemli bir karar olduğunu söyleyen Pandev, "Çünkü Prandelli beni istedi ve Galatasaray çok büyük bir kulüp. Şampiyonlar Ligi ve Türkiye liginde iddialı bir ekip. Bence çok iyi bir seçim yaptım. Prandelli çok büyük bir teknik direktör. Kendisiyle İtalya'da rakip olmuştuk. Burada iyi işlere imza atacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı takımda yer alan isimlerden bazılarını tanıdığını aktaran tecrübeli oyuncu, "Lazio'da Muslera ile birlikteydik. Sneijder ile Inter'de kazanabileceğimiz her şeyi kazandık. Onlarla sürekli iletişim halindeydim. Çok iyi bir arkadaşlığımız var. Galatasaray'ı Avrupa'da herkes tanıyor. Çok büyük bir kulüp olduğunu herkes biliyor. Buraya gelip tüm kupaları kazanmak istedim ve arkadaşlarım bu kararımda bana çok destek oldu" değerlendirmesinde bulundu.

- "Fenerbahçe derbisini görmek istiyorum"

İtalya'da Lazio-Roma, İnter-Milan derbileri gibi önemli maçları oynadığını aktaran Pandev, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Galatasaray-Fenerbahçe derbisini de görmek istiyorum. Çünkü çok önemli olduğunu biliyorum. İnsanlar tarafından yoğun bir şekilde hissedilen bir derbi. O maçta oynamak için sabırsızlanıyorum. Sadece gol atmayı değil takımı da düşünüyorum. Takım kazanırsa hepimiz kazanırız. Bu benim için daha önemli. Dördüncü yıldızın önemini anlamasaydım buraya gelmezdim. Amacımız taraftarımızı sevindirmek. Umarım sonuna kadar savaşır ve dördüncü yıldızı takarız. Çünkü bu bizim için çok önemli bir başarı".

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden hiçbirinden korkmadıklarını vurgulayan oyuncu, "Arsenal ve Borussia Dortmund'a karşı daha önce oynamıştım. Zor bir gruptayız ama biz Galatasarayız ve her şeyi kazanmamız gerekiyor" derken, 19 numaralı formayı giyecek olmasıyla ilgili de, "Benim için çok önemli ve şanslı bir rakam 19.  Tüm kupaları bu numarayla kazandım bu yüzden 19 numarayı seçtim" ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!