comScore

Galatasaray Galatasaray

Yine yeniden olacak mı?

02 Eylül 2014, Salı 13:33

Galatasaray'ın yeni transferi Goran Pandev ve Sneijder, İtalyan devi İnter'de geçirdikleri başarılarla dolu sezonun ardından Sarı Kırmızılı kulüpte bir araya geldi.

FutbolArena Özel 

BAŞARILARLA DOLU BİR SEZON
 
Wesley Sneijder 2009 yazında Real Madrid'den İnter'e transfer olurken kariyerinde yeni bir sayfa açmak için Mourinho'nun takımını seçti. Sezona Lazio'da başlayan Makedon oyuncu ise devre arasında İnter'e katıldı.  
 
İtalyan ekibinin tarihi sezonunda forma giyen iki yıldız, takımın o sezon kazandığı Serie A, Şampiyonlar Ligi, İtalya Kupası ve İtalya Süper Kupası şampiyonluklarına birlikte katkı sağladı. FIFA tarafından düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda da mücadele eden İnter, Goran Pandev'in de gol attığı final maçında rakibini 3-0 yenerek müzesine bir kupa daha eklemişti.
 
BİR BUÇUK SEZON BİRLİKTE OYNADILAR
 
İnter tarihine adını yazdıran iki yıldız oyuncunun bir buçuk sezon aynı forma için ter döktükten sonra yolları ayrıldı. 2011 yaz transfer döneminde Goran Pandev Napoli'nin yolunu tutarken, Hollandalı yıldız ise kazanılan büyük başarıların ardından gözden düştü. Öte yandan yüksek maaşında indirime gitmeyen Sneijder, bir süre de olsa kadro dışı kaldığı İnter'den ayrılmaya karar verdi ve 2013 Ocak transfer döneminde 8 milyon euro bonservis karşılığında Sarı Kırmızılı kulübe geldi.
 
YENİDEN BULUŞTULAR
 
Sarı Kırmızılı kulübün Napoli'den bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı 31 yaşındaki oyuncu, forvet pozisyonunda ve her iki kanatta da görev yapabiliyor.
 
İnter'den takım arkadaşı Sneijder ile yeniden bir araya gelen Makedon oyuncu aynı başarıları Sarı Kırmızılı forma altında tekrarlamak için Hollandalı yıldız ile birlikte ter dökecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!