comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da ŞOK gelişme

23 Ağustos 2014, Cumartesi 09:54

Herkes Galatasaray'dan transfer bekliyor ama yönetim pek umutlu görünmüyor.

Teknik direktör Prandelli, sağ bek, stoper ve forvet istediğini tekrarlarken, Galatasaray Yönetimi ise mali tablodan dolayı transferde karamsar bir görüntü çiziyor. Yabancı kontenjanından dolayı eli kolu bağlı oturan Cim-Bom, yeni bir transfer için Dany, Eboue ve Ontivero'yu göndermek zorunda... Ancak bu da zor görünüyor.
 
Galatasaray'da transfer için adeta her gün papatya falı açılırken ortaya ilginç bir tablo çıktı. Teknik heyet transfer beklerken, yönetim ise yabancı kontenjanı ve mali sorunlardan dolayı bunun pek mümkün olmayacağını belirtiyor.
 
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde önceki gün gerçekleşen Başkan Ünal Aysal ile Teknik Direktör Cesare Prandelli zirvesinde İtalyan hoca taleplerini yinelerken, sağ bek, stoper ve forvet takviyesi gerektiğini söyledi. İtalyan hoca dün de, “Her zaman dediğim gibi başkan Ünal Aysal taleplerimizi biliyor, onların üstünde baskı kurmak istemiyorum. Başkanın isteklerimizi karşılayacağından eminim” açıklamasını yaparak basın yoluyla mesajını verdi.
 
Gençlere güven
 
Milliyet'in ulaştığı yöneticiler ise bambaşka bir yaklaşımda bulunarak transfer için karamsar bir tablo çizdi. Hem mali yapı, hem mevcut kadro ve özellikle de yabancı futbolcuların durumundaki belirsizlik nedeniyle işlerinin kolay olmadığını belirten sarı-kırmızılılar, “Prandelli elindeki oyunculardan yararlanacağını söyledi. Bu bakımdan genç futbolcular Emre Can Coşkun ve Berk İsmail Ünsal'ı elinden geldiğince kullanacak. Üstelik bu takımda Chedjou, Semih, Koray ve yeri geldiğinde stoper oynatılan Hakan Balta var. Emre Can ise stoper ve sağ bek de görev yapabilir. Hamit de iyi, kötü burası için bir alternatif. Bu yüzden kimse büyük hayaller kurmasın” dedi.

Galatasaray'ın elinde sorun olarak duran yabancı futbolcular konusunda ise şunlar belirtildi:
 
“Eboue gitme konusunda zorluk çıkarmıyor. Ancak bir sorun var, o da kendisini isteyen yok! Dany, Türkiye ya da yurt dışında bir takıma gidecek. Teklifler alıyor. Ontivero ise Türkiye'den Gaziantep ve Erciyes tarafından isteniyor. Ama oyuncunun parasını ödemeye yanaşmıyorlar. Sonuç olarak biraz daha bizi terletecek gibi görünüyorlar:”

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!